Kiinan markkinat ovat maailman kovimmat ja kilpailluimmat. Niillä menestyminen vaatii osaamista, jota ei voi saavuttaa ilman pitkäaikaista kokemusta Kiinasta. Sanotaan, että maassa pärjäävällä tulee olla Buddhan kärsivällisyys, Odysseuksen oveluus ja pettämätön pokerinaama. MIF on rakentanut yhdessä lähes 30 vuotta Kiinassa toimineen Fintrade-Mercer yhtiön kanssa ainutlaatuisen China Excellence -kokonaisuuden, jonka avulla yrityksesi menestyy Kiinassa. Tässä paketissa osallistuvalle yritykselle rakennetaan työkalupakit, joilla pärjää Kiinan armottomilla mutta tuottoisilla markkinoilla.

China Excellence on kokonaisvaltainen koulutuspaketti Kiinassa jo toimivan tai sinne pyrkivän yrityksen johto- ja päällikkötason ammattilaisille. Päivien aiheiksi on käytännön kokemuksen perusteella valittu juuri ne asiat, jotka eniten aiheuttavat ongelmia tai riskejä suomalaisyritysten Kiina-liiketoiminnassa. Joka päivälle osallistujana voi olla eri henkilö oman toimenkuvansa mukaisesti. Voit halutessasi ostaa sarjasta myös yksittäisten päivien täsmäiskun.

Hanki yritykseesi todellista Kiina-osaamista China Excellence -sarjan koulutuskokonaisuuksilla, jotka käsittävät seuraavat osa-alueet:

Selkoa ja ohjeistusta Kiinan verotuskäytäntöihin – China Taxation

Keskity Kiinan haastavaan IPR-tilanteeseen – China IPR

Kuinka hoitaa Kiinaan liittyvä HR-työ – China HR Management

Apua Kiinan-kaupan sopimuksiin – China Contract Management

Perehdy kiinalaisen johtamistyylin saloihin – China Business Leadership

Tee suuret päätökset perustellusti Kiinan koko riskikartta ymmärtäen – China Risks (2 pv)

Me takaamme päivien hyödyn. Sinun tehtäväksesi jää valita organisaatiollesi sopivin kombinaatio. Täyden hyödyn saadaksesi osta koko 7 päivän paketti.

Hinta Miten menestyä Kiinassa -koulutussarjalle

Ostaessasi 1-3 koulutuspäivää China Excellence -sarjasta päivähinta on 760 € (+alv. 24%), ostaessasi 4-7 koulutuspäivää päivähinta on 695 € (+alv. 24%). Voit valita jokaiselle päivälle eri osallistujan organisaatiostasi osaamisalueiden mukaan.

Like and share with your friends:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Kysy lisää

Jani Tuuri

Kouluttajat

Jari Vepsäläinen

Löydät samankaltaisia koulutuksia: