Toimintaympäristön nopeat muutokset, median murros ja sosiaalinen media ovat haastaneet perinteiset toimintatavat. Uusi toimintaympäristö tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia organisaatioiden viestinnälle, kun viestintä suuntautuu alhaalta ylös: organisaatioiden kaikki työntekijät ovat tehtävänsä kautta myös viestijöitä. Viestinnän ammattilaisia tarvitaan kuitenkin edelleen. Heillä on entistä tärkeämpi rooli esimerkiksi johdon strategisena kumppanina.

Kirjoittaja VTT Elisa Juholinilla on laaja kokemus monipuolisista viestinnän asiantuntijatehtävistä. Hän on työskennellyt tiedottajana, tutkijana, professorina, kouluttajana ja konsulttina. Juholin on kirjoittanut useita viestinnän tietokirjoja erikoisaloinaan organisaatio- ja työyhteisöviestintä sekä viestinnän mittaaminen ja arviointi. Teoria ja käytäntö on mahdollista yhdistää, yhdessä ne ovat enemmän kuin osiensa summa.

Communicare_sisällysluettelo (pdf) »

Communicare_makupaloja (pdf) »

Communicare! Kasva viestinnän ammattilaiseksi | Infor

Kirjan nimi: Communicare! Kasva viestinnän ammattilaiseksi

ISBN-numerosarja:978-952-5928-44-0

Julkaisuvuosi. 2013

Sivumäärä: 493

Kustantaja: Management Institute of Finland MIF Oy

Kirjoittaja: Elisa Juholin

Hinta: 53 € (sis. alv)

Like and share with your friends:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone