Kenelle Esiintymisvarmuutta englanniksi -koulutus on tarkoitettu?

Oletko tottunut pitämään esitelmiä ja puheita suomeksi, mutta kaipaat esiintymisvarmuutta englanniksi? Esiintymisvarmuutta englanniksi – Public Speaking with Confidence on tarkoitettu kaikkien alojen asiantuntijoille ja johtajille, jotka kaipaavat tukea ja uusia ideoita englannin kielellä esiintymiseen. Valmennus sopii hyvin myös esiintymistä jännittäville.

Aika ja paikka

Osallistu kesäkuussa kahteen voimaannuttavaan aamupäivään (3 + 3 tuntia) motivoituneessa pienryhmässä kokeneen ja asiantuntevan esiintymisvalmentajan ohjauksessa:

 • ke 6.6.2018 klo 9–12, Helsinki, Ruoholahti
 • to 7.6.2018 klo 9–12, Helsinki, Ruoholahti

(Aamukahvit tarjolla molempina aamuina klo 8.30 alkaen)

Esiintymisvarmuutta englanniksi -koulutuksen hyödyt

 • Saat runsaasti hyödyllistä tietoa ja timanttisia vinkkejä englanniksi esiintymiseen kokeneelta, kansainväliseltä esiintymistaitojen valmentajalta.
 • Pääset itse harjoittelemaan esiintymistä englanniksi ja työstämään jotain jo pitämääsi tai tulossa olevaa esitelmääsi tai puhettasi entistä vakuuttavammaksi.
 • Saat henkilökohtaista ja kohdennettua palautetta esitelmästäsi tai puheestasi.
 • Pääset myös oppimaan ja antamaan palautetta muiden ryhmäläisten englanninkielisistä esitelmistä ja puheista.

Esiintymisvarmuutta englanniksi -koulutuksen sisällöt

Esiintyminen englanniksi ei onnistu vain kääntämällä esityksen tai puheen suomesta eri kielelle. Koulutus nojaa kielenkäyttöä laajempaan ajatukseen viestinnästä ja vuorovaikutuksesta, ja se opastaa sinua kiinnittämään huomiota myös muihin viestinnällisiin keinoihin, kuten nonverbaaliseen eli sanattomaan viestintään, sekä erilaisiin kulttuurisiin tapoihin viestiä onnistuneesti englannin kielellä.

Esiintymisvarmuutta englanniksi jakaantuu kahteen aamupäivään sekä ennakkotehtävään:

 • Ennen koulutusta valitset ja valmistelet englanninkielisen esitelmän tai puheen, johon haluat koulutuksessa työstötukea. Saat tämän työtehtävän tai esiintymisunelman valmisteluun tarkemmat ohjeet ennen koulutusta.
 • Ensimmäisenä koulutuspäivänä saat rautaisannoksen tietoa ja rahanarvoisia vinkkejä englanniksi esiintymiseen. Lisäksi pääset tutustumaan ryhmään pienten esiintymisharjoitusten muodossa.
 • Ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen pääset heti hyödyntämään päivän oppeja ja viimeistelemään oman englanninkielisen esitelmäsi tai puheesi.
 • Toisena koulutuspäivänä pidät oman esitelmäsi tai puheesi ja saat sekä annat palautetta muiden esitelmistä.

Koulutuspäivissä puhutaan suomeksi, mutta esitelmät ja puheet pidetään englanniksi. Valmentaja Ira Virtanen on äidinkieleltään suomenkielinen, mutta asuttuaan ja työskenneltyään useita vuosia ulkomailla puhuu hän englantia natiivin lailla.

Valmentaja

Ira Virtanen, FT, tutkija, viestintäkouluttaja, lausuntataitelija ja TEDxTalk-puhuja
Ira Virtanen on erikoistunut palkitsevien vuorovaikutussuhteiden viestintään. Hänellä on erittäin kattavasti kansainvälistä kokemusta ja näkemystä esiintymiseen: sen lisäksi, että Ira on itse suosittu puhuja, hän on opettanut eri yliopistoissa ja kouluttanut useissa valtion organisaatioissa, kolmannen sektorin järjestöissä ja yhdistyksissä. Hän on myös antanut yksityisvalmennusta yritysjohtajille viestinnässä ja äänenkäytössä. Ira on opiskellut Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa, jossa hän on myös työskennellyt tutkijana. Iran puheviestinnän väitöskirja voitti parhaan väitöskirjan palkinnon Tampereen yliopistossa (2015). Ira on myös Suomen Lausujain Liiton hyväksymä lausuntataiteilija. Katso hänen kiitetty TEDxTalkinsa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=xhL0Gu4bp8M

Esiintymisvarmuutta englanniksi -koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit ja aamukahvit.

Win over the crowd in English! Ota askel kohti menestystä ja ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätietoa Esiintymisvarmuutta englanniksi -koulutuksesta:

Anne Laajalahti
Tuoteryhmäpäällikkö, FT
050 505 8474
anne.laajalahti@infor.fi

 

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Kysy lisää

Anne Laajalahti
Johanna Ansamaa

Kouluttajat

Ira Virtanen
 • Ira Virtanen
 • FT, tutkija, viestintäkouluttaja, lausuntataitelija ja TEDxTalk-puhuja

Löydät samankaltaisia koulutuksia: