F.E.C-työvoimakoulutukset sisältävät noin 5 kk yritystyöskentelyä ja keskimäärin 20 koulutuspäivää.

Koulutukset ovat ELY-keskusten hankkimaa työvoimakoulutusta, jonka aikana osallistujille maksetaan työttömyysetuutta.

Yrityksellä on mahdollisuus rekrytoida osallistuja koulutuksen päätteeksi ilman lisäkuluja.

F.E.C-työvoimakoulutukset - rekrytoi osaaja | MIF

Rekrytoivat eli F.E.C-ohjelmat (Further Educated with Companies) toimivat sillanrakentajina lisäresursseja tarvitsevien yritysten ja työnhakijoiden välillä. Ohjelmiin sisältyy keskimäärin 20 päivää käytännönläheistä, ajantasaista koulutusta ja noin 5 kuukauden yritystyöskentelyjakso. Olemme järjestäneet rekrytoivia koulutuksia vuodesta 1994 lähtien:

  • yli 100 koulutusta
  • tuhansia osallistujia, joista keskimäärin 70 % on työllistynyt koulutuksen jälkeen
  • koulutuksia mm. seuraavista aiheista: vienti ja kansainvälistyminen, myynti ja markkinointi, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäminen, tuotannon kehittäminen Lean-menetelmällä, kansainvälinen rahoitus ja liikejuridiikka.

F.E.C-työvoimakoulutuksen kautta saat lisäresursseja yritykseen helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Laajan asiantuntijaverkostomme ansiosta voimme valita kuhunkin aiheeseen alan parhaat kouluttajat – tämä takaa koulutusten ajankohtaisuuden ja korkean laadun.

Syyskuussa 2017 alkamassa:

Kansainvälisen liiketoiminnan osaaja F.E.C, Oulu 25.9.2017 – 22.3.2018

Ohjelma tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden saada lisäresurssi erilaisiin kansainvälisen kaupan tehtäviin. Voitte päättää yritystyöskentelyjakson jälkeen mahdollisesta rekrytoinnista.

Yrityksen hyödyt

  • Koulutettuja, kielitaitoisia henkilöitä lisäresursseiksi: voitte valita kokeneen ammattilaisen tai vastavalmistuneen henkilön kasvamaan uudeksi osaajaksenne
  • Osallistuja työskentelee yrityksessä noin 85 % koulutusajasta. Toimenkuva määritellään yrityksen tarpeisiin sopivaksi.
  • Ohjelma sisältää käytännönläheisen ja kattavan koulutuksen, jota osallistuja voi välittömästi hyödyntää ja soveltaa työssään.
  • Yritys voi päättää mahdollisesta rekrytoinnista jo ohjelman aikana.
  • Soprano Oyj hoitaa osallistujan vakuutukset (tapaturma- ja vastuuvakuutus).
  • Sopranon yhteyshenkilöt ovat yrityksen ja osallistujan apuna koko ohjelman ajan.

Tavoite

Ohjelma keskittyy kansainvälisen liiketoiminnan asioihin kattavasti ja käytännönläheisesti. Tavoitteena on, että osallistuja oppii ja kehittyy kansainvälisen liiketoiminnan osaajaksi koulutuksen ja yritystyöskentelyn aikana. Osallistujan työpanoksen kautta yritys pystyy hyödyntämään koulutuksen laajan, ajantasaisen sisällön suoraan omassa toiminnassaan.

Ohjelman aikataulu ja rakenne

Ohjelma alkaa 25.9.2017 ja päättyy 22.3.2018. Yritystyöskentelyn kesto on 100 arkipäivää. Koulutusta on keskimäärin 3-4 päivää/kk, yhteensä 20 päivää, jotka toteutetaan Oulussa.

Kustannukset

Yrityksen osallistumismaksu on 1000 euroa kuukaudessa + alv 24 %, yhteensä 6000 euroa + alv 24 %. Yritykset eivät maksa osallistujille palkkaa, vaan he saavat koulutuksen ajalta työttömyysetuutta.

Rekrytoi lisäresursseja kustannustehokkaasti – kerro tarpeesi!

Kysy koulutusneuvojalta tarjousta tai lisätietoja 

F.E.C (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen rekisteröimä tavaramerkki, jonka alla toteutetaan työvoimakoulutusta eri puolilla Suomea yhteistyössä yritysten kanssa.

F.EC-koulutukset yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Kysy lisää

Mervi Kiviniemi