F.E.C-työvoimakoulutukset sisältävät noin 5 kk yritystyöskentelyä ja keskimäärin 20 koulutuspäivää.

Koulutukset ovat ELY-keskusten hankkimaa työvoimakoulutusta, jonka aikana osallistujille maksetaan työttömyysetuutta. Yrityksellä on mahdollisuus rekrytoida osallistuja koulutuksen päätteeksi ilman lisäkuluja.

Palveluliiketoiminnan kehittäjä F.E.C , Uusimaa | Rekrytoi palvelumuotoilun osaaja

Rekrytoivat eli F.E.C-ohjelmat (Further Educated with Companies) toimivat sillanrakentajina lisäresursseja tarvitsevien yritysten ja työnhakijoiden välillä. Ohjelmiin sisältyy keskimäärin 20 päivää käytännönläheistä, ajantasaista koulutusta ja noin 5 kuukauden yritystyöskentelyjakso. Olemme järjestäneet rekrytoivia koulutuksia vuodesta 1994 lähtien:

 • yli 100 koulutusta
 • tuhansia osallistujia, joista keskimäärin 70 % on työllistynyt koulutuksen jälkeen
 • koulutuksia mm. seuraavista aiheista: vienti ja kansainvälistyminen, myynti ja markkinointi, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäminen, tuotannon kehittäminen Lean-menetelmällä, kansainvälinen rahoitus ja liikejuridiikka.

Laajan asiantuntijaverkostomme ansiosta voimme valita kuhunkin aiheeseen alan parhaat kouluttajat – tämä takaa koulutusten ajankohtaisuuden ja korkean laadun.

Käynnistämme Uudellamaalla Palveluliiketoiminnan kehittäjä F.E.C -ohjelman, joka tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden saada lisäresurssi toiminnan uudistamiseen ja palvelutuotteiden kehittämiseen. Voitte päättää työskentelyjakson jälkeen mahdollisesta rekrytoinnista.

Palveluliiketoiminnan kehittäjä F.E.C, Uusimaa

31.5.2017 – 22.11.2017

Yrityksen hyödyt

 • Koulutettuja henkilöitä lisäresursseiksi: voitte valita kokeneen ammattilaisen tai vastavalmistuneen  henkilön kasvamaan uudeksi osaajaksenne
 • Osallistuja työskentelee yrityksessä noin 85 % koulutusajasta. Toimenkuva määritellään yrityksen tarpeisiin sopivaksi
 • Ohjelmaan sisältyy käytännönläheinen ja kattava koulutus, jota osallistuja voi välittömästi hyödyntää ja soveltaa työssään.
 • Yritys voi päättää mahdollisesta rekrytoinnista jo ohjelman aikana
 • Soprano Oyj hoitaa osallistujan vakuutukset (tapaturma- ja vastuuvakuutus)
 • Sopranon yhteyshenkilöt ovat yrityksen ja osallistujan apuna koko ohjelman ajan

Tavoite

Ohjelma keskittyy mm. palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen, asiakaslähtöisyyden ja asiakkaan näkökulman sisäistämiseen, asiakkaalle tarjottavan ratkaisun sekä palvelumuotoilun tuotteistamiseen. Tavoitteena on, että yritys pystyy hyödyntämään koulutuksen sisällön suoraan omassa toiminnassaan.
Koulutuspäivien aiheita ovat mm.
 • Palveluliiketoiminnan kasvun avaimet: liiketoimintaympäristön haasteet ja mahdollisuudet, yrityksen liiketoimintamallin vieminen käytäntöön, kasvun toteuttaminen
 • Asiakas ja palveluodotukset: yhteistyö asiakkaan kanssa, asiakkuuksien johtaminen, palveluodotukset, asiakkaan ostoprosessin eteneminen
 • Palveluinnovaatiot ja tuotekehitys: palvelumuotoilu, palvelun konseptointi, palveluiden markkinointi, sähköisen asiakaspalvelun kehittäminen
 • Palvelukulttuuri ja johtaminen: sisäinen palvelu, palvelukierteen synnyttäminen, Lean-ajattelu
 • Palveluliiketoimintaan liittyvät sopimusasiat

Ohjelman aikataulu ja rakenne

Ohjelma alkaa 31.5.2017 ja päättyy 22.11.2017. Yritystyöskentelyn kesto on 100 arkipäivää ja koulutusta on yhteensä 20 päivää, keskimäärin 3-4 päivää/kk.

Kustannukset

Yrityksen osallistumismaksu on 1200 euroa/kuukausi (+ alv 24 %), yhteensä 7200 euroa. Yritys ei maksa palkkaa osallistujille, vaan he saavat koulutuksen ajalta työttömyysetuutta.
Ota meihin yhteyttä, keskustelemme tarpeistanne ja etsimme teille sopivimmat hakijat. Voitte sitoumuksetta haastatella teitä kiinnostavat henkilöt. Ilmoittautuminen sitoo yritystänne vasta sitten, kun hakijoistamme on löytynyt henkilö, jonka kanssa haluatte aloittaa yhteistyön.

Oletko kiinnostunut itse hakemaan tähän ohjelmaan? Katso lisätietoja täältä >>

Kysy koulutusneuvojalta tarjousta tai lisätietoja

Katso muut FEC-ohjelmamme >>

 

 F.E.C (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen rekisteröimä tavaramerkki, jonka alla toteutetaan työvoimakoulutusta eri puolilla Suomea yhteistyössä yritysten kanssa.

F.EC-koulutukset yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

 

 

 

 

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email