F.E.C-työvoimakoulutukset sisältävät noin 5 kk yritystyöskentelyä ja keskimäärin 20 koulutuspäivää. Koulutukset ovat ELY-keskusten hankkimaa työvoimakoulutusta, jonka aikana osallistujille maksetaan työttömyysetuutta. Yrityksellä on mahdollisuus rekrytoida osallistuja koulutuksen päätteeksi ilman lisäkuluja.

Rekrytoivat eli F.E.C-ohjelmat (Further Educated with Companies) toimivat sillanrakentajina lisäresursseja tarvitsevien yritysten ja työnhakijoiden välillä. Olemme järjestäneet rekrytoivia koulutuksia vuodesta 1994 lähtien:

  • yli 100 koulutusta
  • tuhansia osallistujia, joista keskimäärin 70 % on työllistynyt koulutuksen jälkeen
  • koulutuksia mm. seuraavista aiheista: vienti ja kansainvälistyminen, myynti ja markkinointi, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäminen, tuotannon kehittäminen Lean-menetelmällä, kansainvälinen rahoitus ja liikejuridiikka.

Laajan asiantuntijaverkostomme ansiosta voimme valita kuhunkin aiheeseen alan parhaat kouluttajat – tämä takaa koulutusten ajankohtaisuuden ja korkean laadun.

Käynnistämme huhtikuussa Keski-Suomessa Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti F.E.C -ohjelman, joka tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden saada lisäresurssi erilaisiin avustaviin ja/tai vaativiin tehtäviin. Voitte päättää työskentelyjakson jälkeen mahdollisesta rekrytoinnista.

Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti F.E.C Keski-Suomi 3.4.-29.9.2017

Yrityksen hyödyt

  • Koulutettuja, kielitaitoisia henkilöitä lisäresursseiksi: sekä kokeneita ammattilaisia että vastavalmistuneita henkilöitä kasvamaan uudeksi osaajaksenne
  • Osallistuja työskentelee yrityksessä noin 85 % koulutusajasta
  • Toimenkuva määritellään yrityksen tarpeisiin sopivaksi
  • Ohjelma sisältää käytännönläheisen ja kattavan kansainvälisen markkinoinnin ja asiakaspalvelun koulutuksen, jota osallistuja voi välittömästi hyödyntää työssään
  • Yritys voi päättää mahdollisesta rekrytoinnista ohjelman aikana
  • Soprano Oyj hoitaa osallistujan vakuutukset (tapaturma- ja vastuuvakuutus)
  • Sopranon yhteyshenkilöt ovat yrityksen ja osallistujan apuna koko ohjelman ajan

Tavoite

Ohjelma keskittyy mm. kansainvälisen liiketoiminnan ymmärtämiseen ja toteuttamiseen, markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen, digitaaliseen markkinointiin (digitaalisen markkinoinnin työkalut, myyvän ja hakukoneystävällisen tekstin tuottamiseen sähköpostikampanjoihin ja verkkosivuille) ja kansainväliseen asiakaspalveluun. Tavoitteena on, että yritys pystyy hyödyntämään koulutuksen sisällön suoraan omassa toiminnassaan.

Ohjelman aikataulu ja rakenne

Ohjelma alkaa 3.4.2017 intensiivikoulutuksella, jonka jälkeen alkaa yritystyöskentely 18.4.2017. Ohjelma päättyy 29.9.2017. Yritystyöskentelyn kesto on 100 arkipäivää ja koulutusta on yhteensä 20 päivää.

Kustannukset

Yrityksen osallistumismaksu on 900 euroa/kuukausi (+ alv 24 %), yhteensä 5400 euroa. Yritys ei maksa osallistujille palkkaa, vaan he saavat koulutuksen ajalta työttömyysetuutta.

Ota meihin yhteyttä, keskustelemme tarpeistanne ja etsimme teille sopivimmat hakijat. Voitte sitoumuksetta haastatella teitä kiinnostavat henkilöt. Ilmoittautuminen sitoo yritystänne vasta sitten, kun hakijoistamme on löytynyt henkilö, jonka kanssa haluatte aloittaa yhteistyön.

Oletko kiinnostunut itse hakemaan tähän ohjelmaan? Katso lisätietoja täältä.

Kysy koulutusneuvojalta tarjousta tai lisätietoja

 F.E.C (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen rekisteröimä tavaramerkki, jonka alla toteutetaan työvoimakoulutusta eri puolilla Suomea yhteistyössä yritysten kanssa.

F.EC-koulutukset yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Like and share with your friends:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Kysy lisää

Mervi Kiviniemi