HR-osaaja F.E.C | MIFRekrytoivat eli F.E.C-ohjelmat (Further Educated with Companies) toimivat sillanrakentajina lisäresursseja tarvitsevien yritysten ja työnhakijoiden välillä.

Ohjelmiin sisältyy keskimäärin 20 päivää käytännönläheistä, ajantasaista koulutusta ja noin 5 kuukauden yritystyöskentelyjakso.

Olemme järjestäneet rekrytoivia koulutuksia vuodesta 1994 lähtien:

  • yli 100 koulutusta
  • tuhansia osallistujia, joista keskimäärin 70 % on työllistynyt koulutuksen jälkeen
  • koulutuksia mm. seuraavista aiheista: vienti ja kansainvälistyminen, myynti ja markkinointi, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäminen, tuotannon kehittäminen Lean-menetelmällä, kansainvälinen rahoitus ja liikejuridiikka.

Laajan asiantuntijaverkostomme ansiosta voimme valita kuhunkin aiheeseen alan parhaat kouluttajat – tämä takaa koulutusten ajankohtaisuuden ja korkean laadun.

Ohjelma on päättynyt.

 

HR-osaaja F.E.C 11.5.–3.11.2017

F.E.C-koulutus on toimiva tapa päästä kehittämään ammattitaitoa ja hankkia työpaikka koulutukseen liittyvän yritystyöskentelyn kautta. Asiakasyrityksemme haastattelevat heille sopivat hakijat ja tekevät koulutussopimuksen valitsemansa hakijan kanssa. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen.

Kenelle?

HR-osaaja F.E.C -koulutus sopii sinulle, joka haluat suuntautua yritysten tai muiden organisaatioiden HR-tehtäviin. Koulutuksessa saat hyvän yleiskäsityksen henkilöstötehtävistä ja käytännön työkaluja niiden hoitamiseen.

Voit hakea koulutukseen, jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen, sinulla on korkeakoulu- tai muu soveltuva tutkinto ja kokemusta HR-tehtävien hoitamisesta. Koulutus sopii myös vastavalmistuneille, joiden opintoihin on sisältynyt henkilöstöasioihin liittyviä  kokonaisuuksia.

Koulutuksen sisältö

Lähikoulutuspäivien teemoina ovat mm:

  • Liiketoimintastrategiasta henkilöstöstrategiaan ja strategian vieminen käytäntöön
  • Rekrytointi ja henkilöarviomenetelmät
  • Perehdyttäminen, osaamisen kehittäminen ja kehityskeskustelut
  • Työlainsäädäntö, työterveyshuolto ja työhyvinvointi
  • Ristiriitatilanteiden ratkaiseminen
  • Työyhteisöviestintä, sosiaalinen media ja uudet yhteisölliset toimintatavat
  • Muutoksen läpivieminen ja muutosviestintä

Miten mukaan?

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sivuilla www.te-palvelut.fi. Esivalinnat tehdään TE-toimistossa hakemuksessa annettujen tietojen perusteella – täytä siis hakemus huolellisesti. Jatkoon valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun ja yhteistyöyrityksen hakuprosessi käynnistyy.

kysy_lisaa

 

Katso kaikki rekrytoivat FEC-koulutukset >>

soprano_ely_te_fec

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email