Brändin tarina määrää miten ja missä kanavissa brändin digiaikana kannattaa olla läsnä. Pitkäjänteinen ja kokonaisvaltainen tarinankerronta on ainoa keino saada asiakas sitoutumaan brändiin. Tule oppimaan miten luodaan brändi johon rakastutaan aina vain uudestaan.

Infor Pro -klubin kevään aloitustilaisuus:

16.2.2017 klo 9.00 -11.00, Inforin koulutustilat Tammasaarenkatu 5, HTC Santa Maria 2. kerros

Infor Pro -klubi: Johdatus bränditarinankerrontaan ja sen visuaaliseen voimaan

Näin saat ihmiset rakastumaan brändiisi. Johdatus bränditarinankerrontaan ja sen visuaaliseen voimaan.

Brändin tarina määrää miten ja missä kanavissa brändin digiaikana kannattaa olla läsnä. Pitkäjänteinen ja kokonaisvaltainen tarinankerronta on ainoa keino saada asiakas sitoutumaan brändiin. Tule oppimaan miten luodaan brändi, johon rakastutaan aina vain uudestaan.

Valmentajina Anna-Kaari Hakkarainen ja Laura Mattila, Gut

Laura Mattila on viestinnän ammattilainen, joka osaa ja uskaltaa ajatella perinteisen viestinnän uusiksi. Lauran motto on, että maailma ei tarvitse yhtään turhaa tiedotetta. Laura on palkittu huippukirjoittaja (Vuoden aikakauslehtitoimittaja, Suuri journalistipalkinto -finalisti), joka on erityisen taitava rakentamaan koukuttavia tarinoita ja oivaltavia konsepteja. Laura on hionut ammattitaitoaan vuosien ajan, viimeksi viestintätoimisto Milttonin konsulttina, Olivian toimituspäällikkönä ja alun alkaen Aamulehden urheilutoimittajana.
Laura on kokenut ja taitava kirjoittamis- ja mediavalmentaja, joka on kouluttanut sekä toimittajia että useiden suurten suomalaisyritysten toimitusjohtajia, hallituksia ja asiantuntijoita.

Anna-Kaari Hakkarainen on kokenut tarinankerronnan osaaja ja luovien, myyntiä kasvattavien brändinarratiivien ja konseptien rakentaja. Hän haluaa luoda brändejä, joilla on syvä ja merkityksellinen suhde ihmisten elämään. Tarinankerronta on käsityöläisammatti, jota Anna-Kaari on harjoitellut eri näkökulmista yli 15 vuoden ajan: viimeksi sisältömarkkinointitoimisto Vapa Median luovana johtajana, Olivia-lehden lifestyle-toimituksen toimituspäällikkönä ja Muoto-lehden päätoimittajana (Muotoilujournalismin Vaasa -palkinto 2006). Hän on myös julkaissut kolme Tammen kustantamaa romaania.

Anna-Kaari on kokenut kirjoittamis- ja tarinankerrontavalmentaja. Hän kouluttaa myös muodin markkinointia, konseptointia, luovaa kirjoittamista ja ajattelua sekä brändinarratiivien rakentamista.

Hinta ja ilmoittautuminen

Tilaisuus sisältyy Infor Pro -klubin jäsenien vuosimaksuun 99 €/59 € (+ alv. 24 %). Jäsenet saavat 6-8 valmentavaa klubitapahtumaa vuodessa. Klubilaisten ilmoittautumiset jäsenille lähetetyn webropol-linkin kautta (pyydä linkki tarvittaessa taina.hanikka@infor.fi).

Hinta klubiin kuulumattomille 55 € (+ alv. 24 %). Ilmoittautumiset tämän sivun yläosan ilmoittaudu-painikkeen kautta.

Liity Infor Pro -klubin jäseneksi!

Lue lisää Infor Pro -klubista.

 

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Kysy lisää

Taina Hanikka
Johanna Ansamaa