Monipuoliset klubitapaamiset

Infor pro -klubin jäsentapaamisissa kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja viestinnän eri alueilta ja pääset verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja tutustumaan kiinnostavíin toimijoihin. Tapaamisia vuosittain on 6-8.

Jatkuva alennus avoimista koulutuksista

Saat kaikista avoimista koulutuksista 10 % alennuksen (ei koske tapahtumia ja tutkintoja). Muista koodi: Infor Pro -klubi.

Infor Pro -klubi - Liity osaksi viestinnän ammattilaisverkostoa

VPK Executive – Viestintäjohtajan kehittymisohjelma

VPK Executive – Viestintäjohtajan kehittymisohjelma klubihintaan. Lisätietoja: paula.pauniaho (at) infor.fi

Viestintäpäällikön koulutusohjelma VPK

Värvää tuttavasi VPK-ohjelmaan, ja saat itse 1000 € alennusta VPK Executive – Viestintäjohtajan kehittymisohjelmasta. Alennuksen saat kirjoittamalla omalle ilmoittautumislomakkeelle VPK-ohjelmaan ilmoittautuneen kaverisi nimen. Seuraava VPK Executive -ohjelma järjestetään vuonna 2018.

Elonmerkki

Voit ilmoittautua vuoden tärkeimpään viestintätapahtumaan Elonmerkkiin klubilaisten omaan edullisempaan hintaan 450 € + alv. (norm 690 € + alv.) . Tutustu Elonmerkin sivuihin.

Communicare! Kasva viestinnän ammattilaiseksi – viestinnän ammattilaisen käsikirja

Löytyyhän kirjahyllystäsi jo viestintäammattilaisten Must Have -käsikirja, Communicare!? Teimme pienen lisäpainoksen arvostetun viestinnän asiantuntijan Elisa Juholinin kirjoittamasta Communicare! Kasva viestinnän ammattilaiseksi -kirjasta. Teokseen on koottu keskeisimmät ja säilyvimmät viestinnän peruskivet ja toisaalta viestinnän muutoksen keskeiset teemat.

Klubihinta sinulle on 35 € (sis. alv.). Normaali hinta 53 € (sis. alv.).
Tilaukset: info@infor.fi

Mutkaton ja joustava palvelu

Inforlaiset palvelevat sinua ripeästi kaikissa klubiasioissa.
Ota yhteyttä: info@infor.fi, 010 432 1005

Yhteydenpito

Tiedotamme uusista tapahtumista, eduista ja tarjouksista jäsenkirjeissä ja Infor Pro -klubin FB-ryhmässä. FB-ryhmässä verkostoidut myös helposti muihin klubin jäseniin.

Joustavat maksuehdot ja laskutus

Klubin jäsenmaksun lisäksi kaikki tilaamasi koulutukset ja kirjat laskutetaan ennakkoon sovitulla tavalla, joustavin maksuehdoin.

Laaja verkosto

Saat Infor Pro -klubista runsaasti ammatillista vertaistukea ja laajan kontaktiverkoston. Jäseniä (ent. VPK-klubissa) vuonna 2016 oli lähes 250.

Jäsenmaksut 2017

Vuoden 2017 klubin jäsenmaksu pysyy samana. Työnantajan maksaessa jäsenyyden, on jäsenmaksu 99 € + alv. 24 %

Jos olet äitiyslomalla, perhevapaalla, sapattivapaalla, työttömänä tai maksat jäsenmaksun henkilökohtaisesti, jäsenmaksu on 59 €.

Viestintäpäällikön koulutusohjelman VPK 35 ja VPK 36 suorittaneet ovat vuoden 2017 ilmaisjäseniä 0 €.
Jäsenmaksun laskutus

Jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti helmikuussa 2017. Ilmoitathan Inforiin (info@infor.fi)  mennessä mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä tai siirryt vuonna 2017 alennetun jäsenmaksun piiriin tai laskutusosoitteesi on muuttunut viime vuodesta.

Lisätietoja laskutuksesta ja jäsenmaksuista Johannalta: johanna.ansamaa(at)infor.fi p. +358 45 272 0559.

 

Miten liityn klubiin?

Hyödy klubin erinomaista eduista ja liity ainutlaatuisten joukkoon! Liity nyt!

Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä, jos olet äitiyslomalla, perhevapaalla, sapattivapaalla, työttömänä tai maksat jäsenmaksun henkilökohtaisesti.

Like and share with your friends:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone