Johtamisen erikoisammattitutkinto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhdistää oman työyhteisön ja henkilökohtaisen johtajuuden suunnitelmallinen kehittäminen.

Vielä muutama paikka vapaana!

JET - Johtamisen erikoisammattitutkinto | MIF

KENELLE

Johtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu kokeneille johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joiden työn keskeinen osa on johtamista ja kehittämistä. Tutkinnon suorittajalla tulee olla vahva toimialansa ammatillinen osaaminen ja organisaationsa tuntemus. Tutkinto henkilökohtaistetaan yksilön ja organisaation tarpeiden mukaan. Tutkinto soveltuu kaikkiin organisaatioihin ja kaikille toimialoille.

HYÖDYT

Johtamisen erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus tarjoaa monipuolista osaamista johtamistyöhön ja sitä tukevaan asiantuntijatyöhön. Pääpaino opiskelussa on oman johtamisen ja vastuualueen toiminnan suunnitelmallisessa kehittämisessä ja organisoinnissa. Tutkinnon suorittaminen laajentaa näkemystä ja ymmärrystä organisaation toiminnasta kokonaisuutena.

KOULUTUS

Kehittymistä ja oppimista tukevat huolella suunnitellut valmennusjaksot.

Ohjelmaan sisältyy monipuolinen kokonaisuus johtamisen eri osa-alueita sekä 360 johtamiskäyttäytymisen arviointi oman johtajuuden kehittämisen tueksi. Ohjelman aikana jokainen tutkinnon suorittaja suunnittelee ja johtaa kehittämisprojektin, josta on merkittävä hyöty koko organisaatiolle.

HINTA

Oppisopimusopiskelijalle maksuton, vain Opetushallituksen tutkintomaksu 58 €.

HAKEUTUMINEN

Hae mukaan koulutukseen – hakeutuminen päättyy 30.11.2017

Kysy koulutusneuvojalta tarjousta tai lisätietoja

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Kysy lisää

Sirpa Tulimaa
Arja Halonen-Sunnari