Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti - Digiosaaja F.E.C | MIFRekrytoivat eli F.E.C-ohjelmat (Further Educated with Companies) toimivat sillanrakentajina lisäresursseja tarvitsevien yritysten ja työnhakijoiden välillä. Ohjelmiin sisältyy keskimäärin 20 päivää käytännönläheistä, ajantasaista koulutusta ja noin 5 kuukauden yritystyöskentelyjakso.

Olemme järjestäneet rekrytoivia koulutuksia vuodesta 1994 lähtien:

  • yli 100 koulutusta
  • tuhansia osallistujia, joista keskimäärin 70 % on työllistynyt koulutuksen jälkeen
  • koulutuksia mm. seuraavista aiheista: vienti ja kansainvälistyminen, myynti ja markkinointi, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäminen, tuotannon kehittäminen Lean-menetelmällä, kansainvälinen rahoitus ja liikejuridiikka.

Laajan asiantuntijaverkostomme ansiosta voimme valita kuhunkin aiheeseen alan parhaat kouluttajat – tämä takaa koulutusten ajankohtaisuuden ja korkean laadun.

Ohjelma on päättynyt.

 

Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti – Digiosaaja F.E.C 8.5.–31.10.2017

F.E.C-koulutus on toimiva tapa päästä kehittämään ammattitaitoa ja hankkia työpaikka koulutukseen liittyvän yritystyöskentelyn kautta. Asiakasyrityksemme haastattelevat heille sopivat hakijat ja tekevät koulutussopimuksen valitsemansa hakijan kanssa. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen.

Kenelle?

Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti F.E.C -koulutus sopii sinulle, joka haluat suuntautua kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavien yritysten avustaviin tehtäviin, esim. digitaaliseen markkinointiin ja markkinointiviestintään, asiakaspalveluun ja myynnin tukeen jne. Koulutuksessa painotetaan erityisesti kansainvälisessä kaupassa tarvittavaa digiosaamista – esim. verkkopalveluiden käyttö, informaation haku, verkkomarkkinointi, -myynti ja -viestintä.

Voit hakea koulutukseen, jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen, sinulla on korkeakoulu- tai muu alalle soveltuva tutkinto, mielellään jo kokemusta kansainväliseen liiketoimintaan liittyvistä tehtävistä sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito; muu kielitaito katsotaan eduksi. Koulutus sopii myös vastavalmistuneille, joiden opintoihin on sisältynyt kansainvälisen kaupan kokonaisuuksia.

Koulutuksen sisältö

Lähikoulutuspäivien teemoina ovat mm:

  • Kansainvälisen liiketoiminnan ymmärtäminen (kansainvälistymisstrategia, yrityksen ydinosaaminen ja liikeidea, asiakaslähtöinen yrityskulttuuri)
  • Markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen (viestintätoimistoyhteistyö, näkyvyyden rakentaminen, messukampanjat)
  • Digitaalinen markkinointi (digitaalisen markkinoinnin työkalut, myyvän ja hakukoneystävällisen tekstin tuottaminen sähköpostikampanjoihin ja verkkosivuille)
  • Kansainvälisen liiketoiminnan toteuttaminen käytännössä (markkinatiedon hankinta, vientimarkkinointisuunnitelmat, viennin ja tuonnin käytännöt, kansainvälinen asiakaspalvelu)
  • Kansainvälisen kaupan erityiskysymyksiä (juridiikka ja sopimukset, yrityksen taloudellisen tilanteen ymmärtäminen, kansainväliset viestintä-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot)

Ulkomaankaupan ammattitutkinto koulutuksen yhteydessä

Mikäli sinulla on usean vuoden kokemus ulkomaankaupan assistentin tehtävistä, voit suorittaa koulutuksen yhteydessä arvostetun Ulkomaankaupan ammattitutkinnon, joka on virallinen opetushallituksen hyväksymä tutkinto.

Miten mukaan?

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sivuilla www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 671302. Esivalinnat tehdään TE-toimistossa hakemuksessa annettujen tietojen perusteella – täytä siis hakemus huolellisesti. Jatkoon valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun ja yhteistyöyrityksen hakuprosessi käynnistyy.

kysy_lisaa

 

Katso kaikki rekrytoivat FEC-koulutukset >>

soprano_ely_te_fec

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email