Kv-osaaja Pohjois-Pohjanmaa

Rekrytoivat eli F.E.C-ohjelmat (Further Educated with Companies) toimivat sillanrakentajina lisäresursseja tarvitsevien yritysten ja työnhakijoiden välillä. Ohjelmiin sisältyy keskimäärin 20 päivää käytännönläheistä, ajantasaista koulutusta ja noin 5 kuukauden yritystyöskentelyjakso.

Olemme järjestäneet rekrytoivia koulutuksia vuodesta 1994 lähtien:

  • yli 100 koulutusta
  • tuhansia osallistujia, joista keskimäärin 70 % on työllistynyt koulutuksen jälkeen
  • koulutuksia mm. seuraavista aiheista: vienti ja kansainvälistyminen, myynti ja markkinointi, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäminen, tuotannon kehittäminen Lean-menetelmällä, kansainvälinen rahoitus ja liikejuridiikka.

Laajan asiantuntijaverkostomme ansiosta voimme valita kuhunkin aiheeseen alan parhaat kouluttajat – tämä takaa koulutusten ajankohtaisuuden ja korkean laadun.

Soprano Oyj käynnistää syyskuussa F.E.C-ohjelman:

Kansainvälisen liiketoiminnan osaaja F.E.C, Oulu 25.9.2017–22.3.2018

F.E.C-koulutus on toimiva tapa päästä kehittämään ammattitaitoa ja hankkia työpaikka koulutukseen liittyvän yritystyöskentelyn kautta.

Kenelle?

Koulutuksen tarkoituksena on auttaa osallistujia työllistymään kansainvälistä liiketoimintaa harjoittaviin yrityksiin. Koulutus kestää noin 6 kuukautta. Se sisältää noin 5 kuukauden yritystyöskentelyjakson sekä 20 koulutuspäivää. Koulutus on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta.

Voit hakea koulutukseen, jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen, sinulla on korkeakoulu- tai muu soveltuva tutkinto ja mielellään jo kokemusta kansainvälisen liiketoiminnan tehtävistä. Koulutus sopii myös hiljan valmistuneille, joiden opintoihin sisältyy kansainvälisen kaupan kokonaisuuksia. Osallistujilta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on parantaa osallistujien valmiuksia toimia kansainvälisen kaupan erilaisissa tehtävissä ajantasaisen ja käytännönläheisen koulutuksen avulla ja auttaa heitä työllistymään näihin tehtäviin. Koulutus antaa vankat käytännön valmiudet suunnitella ja toteuttaa esim. kansainvälistä myyntiä ja markkinointia.

Rakenne

Koulutus sisältää 20 koulutuspäivää (keskimäärin 3-4 päivää/kk) ja noin 5 kuukauden yritystyöskentelyn. Yhteistyöyrityksen voi hankkia koulutuksen järjestäjä tai osallistuja itse. Lähiopetus toteutetaan Oulussa.

Koulutuspäivien teemat

  • Kansainvälisen liiketoiminnan ymmärtäminen: kansainvälistymisstrategian kehittäminen ja toimeenpano, kansainvälisen kasvun menestystekijät, yrityksen kilpailuetu ja asiakaslähtöisen yrityskulttuurin kehittäminen
  • Kansainvälinen markkinointi ja myynti: markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media b-to-b-kaupassa, asiakkuusstrategia, myynnin prosessi ja arvon luominen
  • Kansainvälisen kasvun toteuttaminen käytännössä: markkinatiedon hankinta, vientimarkkinointisuunnitelmat, jakelutieratkaisut
  • Viennin käytännöt: maksuliikenne, toimitusprosessit ja asiakirjat
  • Kansainväliseen kauppaan liittyviä erityiskysymyksiä: kansainvälisen kaupan juridiikka, yrityksen talouden ymmärtäminen, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot kansainvälisessä ympäristössä

Koulutuksessa on myös mahdollisuus suorittaa UAT- tai UEAT-näyttötutkinto.

 

Miten mukaan?

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sivuilla www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 672822. Hakuaika koulutukseen päättyy 25.8.2017. Esivalinnat tehdään TE-toimistossa hakemuksessa annettujen tietojen perusteella – täytä siis hakemus huolellisesti. Jatkoon valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun ja yhteistyöyrityksen hakuprosessi käynnistyy.

kysy_lisaa

soprano_ely_te_fec

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email