Competence Compass auttaa tiimiäsi, yksikköäsi tai koko organisaatiotasi tunnistamaan vahvuutenne ja osaamisen kehittämiskohteet.

Sen avulla voitte määritätte visionne saavuttamisen kannalta tärkeiden kompetenssien – eli osaamisen, tietämyksen ja asenteiden – tämän hetken tason. Näin kehittämisresurssit on helppo kohdistaa oikeisiin asioihin.

Competence Compass auttaa tiimiäsi, yksikköäsi tai koko organisaatiotasi tCompetence-Compass-osaamiskartoitus-auttaa-arvioimaan-osaamisen-kehittämiskohteet-mif.fi

Competence Compass -kysely muokataan juuri omaan organisaatioonne soveltuvaksi. Kyselyssä keskitytään kompetensseihin, joita tarvitsette, jotta voitte saavuttaa oman tulevaisuuden visionne. Henkilöstö osallistuu aktiivisesti arvioitavien kompetenssien määrittelyyn helppokäyttöisen työkalun avulla. Lisäksi Competence Compass sisältää mahdollisuuden arvioida World Economic Forumin esittämiä yleisiä tulevaisuuden työelämätaitoja tieteellisesti testatuilla mittareilla.

Competence Compass on osaamisen kehittämisen työkalu

Competence Compass on enemmän kuin osaamisen arvioinnin menetelmä. Se on osaamisen kehittämisen ja henkilöstön osallistamisen työkalu, joka tarjoaa hyötyjä eri tasoilla:

  • Yksilölle Competence Compass on työkalu omien vahvuuksien ja kehittämiskohteiden arviointiin ja reflektointiin. Se antaa suunnan oman osaamisen kehittämiselle ja auttaa hahmottamaan omaa osallisuutta organisaation vision toteutumisessa.
  • Esimiehille Competence Compass tarjoaa rakenteen esimerkiksi kehityskeskustelun osaamisen kehittämisen osioon.
  • Johdolle Competence Compass on työkalu vision kannalta tärkeiden tavoitteiden viestintään sekä tavoitteiden konkretisoimiseen tulevaisuuden kompetenssien avulla.
  • Työyhteisölle Competence Compass on helppo kanava vaikuttaa vision toteuttamisen kannalta olennaisten kompetenssien määrittelyyn. Competence Compassin avulla:
    • vahvistetaan henkilöstön omaa toimijuutta ja aktiivisuutta organisaation vision toteuttamisessa
    • kannustetaan keskusteluun visiosta, tulevaisuuden työelämästä sekä osaamisen kehittämisestä

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä »

Like and share with your friends:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Kysy lisää

Satu Koivisto
  • Satu Koivisto
  • Ajatusjohtaja ja tutkimuspäällikkö, Management Institute of Finland MIF Oy

Löydät samankaltaisia koulutuksia: