Competence Compass® auttaa tiimiäsi, yksikköäsi tai koko organisaatiotasi tunnistamaan vahvuutenne ja osaamisen kehittämiskohteet.

Sen avulla voitte määritätte visionne saavuttamisen kannalta tärkeiden kompetenssien – eli osaamisen, tietämyksen ja asenteiden – tämän hetken tason. Näin kehittämisresurssit on helppo kohdistaa oikeisiin asioihin.

Competence Compass auttaa tiimiäsi, yksikköäsi tai koko organisaatiotasi tCompetence-Compass-osaamiskartoitus-auttaa-arvioimaan-osaamisen-kehittämiskohteet-mif.fi

Competence Compass® -kysely muokataan juuri omaan organisaatioonne soveltuvaksi. Kyselyssä keskitytään kompetensseihin, joita tarvitsette, jotta voitte saavuttaa oman tulevaisuuden visionne. Henkilöstö osallistuu aktiivisesti arvioitavien kompetenssien määrittelyyn helppokäyttöisen työkalun avulla. Lisäksi Competence Compass® sisältää mahdollisuuden arvioida World Economic Forumin esittämiä yleisiä tulevaisuuden työelämätaitoja tieteellisesti testatuilla mittareilla.

Competence Compass® on osaamisen kehittämisen työkalu

Competence Compass on enemmän kuin osaamisen arvioinnin menetelmä. Se on osaamisen kehittämisen ja henkilöstön osallistamisen työkalu, joka tarjoaa hyötyjä eri tasoilla:

  • Yksilölle Competence Compass® on työkalu omien vahvuuksien ja kehittämiskohteiden arviointiin ja reflektointiin. Se antaa suunnan oman osaamisen kehittämiselle ja auttaa hahmottamaan omaa osallisuutta organisaation vision toteutumisessa.
  • Esimiehille Competence Compass® tarjoaa rakenteen esimerkiksi kehityskeskustelun osaamisen kehittämisen osioon.
  • Johdolle Competence Compass® on työkalu vision kannalta tärkeiden tavoitteiden viestintään sekä tavoitteiden konkretisoimiseen tulevaisuuden kompetenssien avulla.
  • Työyhteisölle Competence Compass® on helppo kanava vaikuttaa vision toteuttamisen kannalta olennaisten kompetenssien määrittelyyn. Competence Compass®’in avulla:
    • vahvistetaan henkilöstön omaa toimijuutta ja aktiivisuutta organisaation vision toteuttamisessa
    • kannustetaan keskusteluun visiosta, tulevaisuuden työelämästä sekä osaamisen kehittämisestä

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä »

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Kysy lisää

Satu Koivisto
  • Satu Koivisto
  • Ajatusjohtaja ja tutkimuspäällikkö, Management Institute of Finland MIF Oy

Löydät samankaltaisia koulutuksia: