F.E.C-työvoimakoulutukset sisältävät noin viisi kk yritystyöskentelyä ja keskimäärin 20 koulutuspäivää.

Koulutukset ovat ELY-keskusten hankkimaa työvoimakoulutusta, jonka aikana osallistujille maksetaan työttömyysetuutta. Yrityksellä on mahdollisuus rekrytoida osallistuja koulutuksen päätteeksi ilman lisäkuluja.

Palveluliiketoiminnan kehittäjä F.E.C , Uusimaa | Rekrytoi palvelumuotoilun osaaja

Rekrytoivat eli F.E.C-ohjelmat (Further Educated with Companies) toimivat sillanrakentajina lisäresursseja tarvitsevien yritysten ja työnhakijoiden välillä. Ohjelmiin sisältyy keskimäärin 20 päivää käytännönläheistä, ajantasaista koulutusta ja noin 5 kuukauden yritystyöskentelyjakso. Olemme järjestäneet rekrytoivia koulutuksia vuodesta 1994 lähtien:

  • yli 100 koulutusta
  • tuhansia osallistujia, joista keskimäärin 70 % on työllistynyt koulutuksen jälkeen
  • koulutuksia mm. seuraavista aiheista: vienti ja kansainvälistyminen, myynti ja markkinointi, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäminen, tuotannon kehittäminen Lean-menetelmällä, kansainvälinen rahoitus ja liikejuridiikka.

Laajan asiantuntijaverkostomme ansiosta voimme valita kuhunkin aiheeseen alan parhaat kouluttajat – tämä takaa koulutusten ajankohtaisuuden ja korkean laadun.

Palveluliiketoiminnan kehittäjä F.E.C, Uusimaa

31.5.2017 – 22.11.2017
F.E.C-koulutus on toimiva tapa päästä kehittämään ammattitaitoa ja hankkia työpaikka koulutukseen liittyvän yritystyöskentelyn kautta. Asiakasyrityksemme haastattelevat heille sopivat hakijat ja tekevät koulutussopimuksen valitsemansa hakijan kanssa. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen.

 

Kenelle?

Tämä koulutus sopii sinulle, joka haluat olla mukana kehittämässä palveluliiketoimintaa.  Palveluliiketoiminta on kasvanut viime vuosina, sillä palvelut kuuluvat lähes jokaisen yritykseen toimintaan. Yritys voi toimia kuluttajabisneksessä, BtoB-bisneksessä tai julkisella sektorilla, mutta yhteistä niille on tarve uudistaa toimintaa, löytää uusia asiakkaita ja uusia tuotteita.

Olennaista palveluliiketoiminnalle on sen asiakaslähtöisyys. Asiakkaan tarpeiden ja toimintatapojen ymmärtäminen on kehittämisen lähtökohtana ja usein asiakas myös otetaan mukaan kehittämistyöhön.  Kehittäminen voi liittyä esim. asiakkaisiin, tuotteisiin, jakelutieratkaisuihin, teknologiaan, verkostojen kehittämiseen tai tuotannon prosessien tehostamiseen.

Koulutusohjelma on suunnattu kaupallisen tai teknisen korkeakoulu- tai aiemman opistoasteen tutkinnon suorittaneille henkilöille, joilla on työkokemusta palvelualan, myynnin, markkinoinnin, tuotannon tai tuotekehitystehtävistä.  Koulutus soveltuu hyvin myös EGR-kohderyhmään kuuluville työnhakijoille. Voit hakea koulutukseen, jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen kokonaiskesto on 120 päivää, joista 20 päivää tietopuolista lähiopetusta ja 100 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa.

Koulutuksen sisältö mm.

  • Palveluliiketoiminnan kasvun avaimet: liiketoimintaympäristön haasteet ja mahdollisuudet, yrityksen liiketoimintamallin vieminen käytäntöön, kasvun toteuttaminen
  • Asiakas ja palveluodotukset: yhteistyö asiakkaan kanssa, asiakkuuksien johtaminen, palveluodotukset, asiakkaan ostoprosessin eteneminen
  • Palveluinnovaatiot ja tuotekehitys: palvelumuotoilu, palvelun konseptointi, palveluiden markkinointi, sähköisen asiakaspalvelun kehittäminen
  • Palvelukulttuuri ja johtaminen: sisäinen palvelu, palvelukierteen synnyttäminen, Lean-ajattelu
  • Palveluliiketoimintaan liittyvät sopimusasiat
  • Uravalmennus

Miten mukaan?

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sivuilla www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 672448. Haku päättyy 7.5.2017. Esivalinnat tehdään TE-toimistossa hakemuksessa annettujen tietojen perusteella – täytä siis hakemus huolellisesti. Jatkoon valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun ja yhteistyöyrityksen hakuprosessi käynnistyy.

Kysy koulutusneuvojalta tarjousta tai lisätietoja

Katso muut FEC-ohjelmamme >>

 

 F.E.C (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen rekisteröimä tavaramerkki, jonka alla toteutetaan työvoimakoulutusta eri puolilla Suomea yhteistyössä yritysten kanssa.

F.EC-koulutukset yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

 

 

 

 

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email