Vaikuttava viestintä

Laurean opiskelijat viestinnän ykköstapahtumaa järjestämässä

Laurean opiskelijat

Into, rohkeus ja raudanluja asenne – hauskaakin aiomme pitää! Näissä tunnelmissa me Laurean opiskelijat otimme nöyrinä ja kiitollisina haasteen vastaan: lähtisimme toteuttamaan Elonmerkkiä, viestinnän ykköstapahtumaa Suomessa yhdessä Inforin ja lehtorimme Ilkka Kurkelan kanssa. Tämä on meidän tarinamme.

Elonmerkkiprojekti on ollut alusta asti innostava ja mukaansatempaava. Meillä on ollut jo ensimmäisistä tapaamisista lähtien hyvä yhteisen tekemisen meininki, eikä huumoristakaan ole ollut puutetta. Kaikki meidän tiimin jäsenistä ovat täysillä mukana ja sitoutuneita tekemään tästä projektista timanttisen ja laittamaan siihen parhaan panoksensa.

Yllätysvideoita tarjolla Elonmerkissä!

Ollaan treffattu tiimin kesken lukuisia kertoja tapahtumaa suunnitellen ja siihen materiaalia tuottaen. Teemu on ollut vastuussa videoklippien kuvaamisesta ja muut tiimiläiset ohjaajamme Ilkka mukaan lukien ovat esiintyneet videoissa. Näette tuotoksemme Elonmerkin yllätysnumerossa  Muutama tapaaminen vielä ennen itse Elonmerkkiä, ja sitten on kaikki pikkuhiljaa valmista h-hetkeä varten.

Tämän tiimin kanssa työskennellessä ei tunnu, että tekisi töitä tai etenkään koulutöitä. Koska tämä projekti käsittelee juttuja, jotka ovat täysin niitä omia kiinnostuksen kohteita – some, videot, digitaalisuus jne. – ei työskentely tunnu vaivalloiselta tai raskaalta, vaan enemmänkin hauskalta tekemiseltä yhdessä koulukavereiden kanssa. Yhteistyö Inforin Paulan ja Ilarin ja muiden kanssa on ollut tosi hauskaa!

Hae meiltä ensiapua sometaitoihin!

Oletko tulossa Elonmerkkiin? Onko some-taitosi päässeet ruostumaan? Tule rohkeasti hakemaan meiltä ”sometohtoreilta” ensiapua Elonmerkissä!

Elonmerkkiä innolla odottaen,

Laurean Elonmerkki-tiimi
Laura Laukka, Katariina Kirvesmäki, Viveka Kulmala, Maija Vakkilainen, Teemu Reunila, Ilkka Kurkela

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje