Ammatilliset tutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, Henkilöstöhallinnon osaamisala, Cyber Master Oulu

Nyt, enemmmän kuin koskaan kyberturvallisuudella on jopa ratkaiseva vaikutus organisaation toimintaan ja tulevaisuuteen.

Cyber Master -koulutus laajentaa ymmärrystäsi kyberturvallisuuden moniulotteisesta uhasta ja keinoista turvata organisaatiosi toimintaa.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto / Cyber Master sopii henkilöille, joilla on mahdollisuus kehittää organisaation henkilökunnan osaamista ja omalta osaltaan myötävaikuttaa tieturvataitojen viemisessä käytännön tasolle.

Sisältö

Kyberturvallisuus rakentuu kyvystä ymmärtää, tunnistaa ja lisätä yrityksen tai organisaation tietoturvallisuutta ja henkilöstön osaamista. Ohjelman aikana rakennat henkilöstön kyberosaamista.

Kyberturvallisuus on paljon enemmän kuin turvaamista ja suojaamista; se on havainnointia, ennakointia, kykyä reagointiin ja oikea- aikaista viestintää tietoturvauhkien ennaltaehkäisemiksi.  Kyberturvallisuuden osaajana kasvatat yhdessä henkilöstön kanssa koko yrityksen ennakoivaa kykyä sietää poikkeus- ja häiriötekijöitä ja viet omassa roolissasi kybertaidot käytännön tasolle.

Koulutuksen aikana suoritetaan Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto henkilöstöhallinnon osaamisalalla. Tutkinnon avulla koulutuksen opit viedään suoraan käytäntöön.

Tavoitteet ja hyödyt

  • Opit kyberturvallisuuden perusperiaatteet ja toimintatavat oman organisaatiosi henkilöstön kybertaitojen kehittämiseen
  • Kehität omaa työtäsi, organisaatiosi tietoturvaprosesseja ja yrityksen tietoturvabrändiä
  • Sinusta kasvaa kyberosaamisen asiantuntija
  • Saat valmiuksia johtamisen vuorovaikutustaitoihin ja osaamista ryhmätyötaitoihin
  • Saat tukea tietoturvan johtamistyöhön: teoriaa, menetelmiä ja käytännön kokeiluja
  • Saat mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa kokemuksia

Aikataulu

Toteutusaika: 30.11.2022-31.3.2024
Toteutus: Lähi- ja etäkoulutus
Paikka: Oulu, Teknologiakylä
Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä alueiden oppisopimustoimistojen kanssa. Opiskelijamaksu on oppisopimustoimitojen käytänteen mukainen. OSAO:n alueella maksu on 450 eur.

Hakeutuminen on käynnissä ja päättyy 9.11.2022.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!