search login
Blogi

Liity joukkoomme markkinoinnin monitaituri!

Haemme Management Institute of Finland MIF Oy:lle rohkeaa, luovaa ja innokasta markkinointiasiantuntijaa.

Liity joukkoomme! Haemme nyt markkinointiasiantuntijaa

Päätavoitteenasi on MIFin myynnin tukeminen ja asiakkaiden kiinnostuksen herättäminen koulutuspalveluihimme. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuoteryhmäpäälliköidemme ja valmentajiemme kanssa. Ylläpidät ja kehität some-kanaviamme, verkkosivustoamme, suoramarkkinointiamme ja markkinointiautomaation hyödyntämistä.

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta monikanavaisesta markkinointiviestinnästä. Digikanavien osaamisesi on vahva, ja hallitset sähköiset työkalut hyvin. Ennen kaikkea odotamme sinulta näkemystä vaikuttavasta markkinoinnista ja kykyä markkinoinnin suunnitteluun sekä sisällöntuotantoon.

Eduksesi on, jos sinulla on jo osaamista some-kanavien ja websivuston kehittämisen työkaluista sekä osaamista online-analytiikasta ja sen hyödyntämisestä. Olet käyttänyt Google Adwords ja Analytics -työkaluja, ja hallitset niin some-etiketin kuin verkkosivujen päivittämisen. Olet kiinnostunut dataohjautuvasta markkinoinnista, ja opit mielelläsi koko ajan uutta. Hallitset hyvin myös taitto- ja kuvankäsittelyohjelmat. Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta ja työkokemusta markkinoinnin tehtävistä.

Haemme aktiivista, erinomaiset oman työn organisointitaidot omaavaa tiimihenkistä tehopakkausta, joka viihtyy hektisessä, jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Erinomaisen suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon lisäksi sujuva englannin kielitaito on eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman ja rohkean yrityskulttuurin, innostavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamisesi ja kehittämään taitojasi monipuolisesti.

Työpisteesi on Mannerheimintiellä Oopperan vieressä Helsingissä. Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työtehtävä. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopivan hakijan löydettyä.

Ilmianna itsesi ja lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen tauno.taajamaa@mif.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tauno Taajamaa, p. +358 400 742 789, tauno.taajamaa@mif.fi.

Management Institute of Finland MIF Oy
MIF – Tekijöiden Tekijät
Management Institute of Finland MIF Oy on Suomen johtava yksityinen työelämän koulutusyhtiö. Valmennuksiamme tarjoavat johtamiseen, esimiestyöhön ja henkilöstön kehittämiseen erikoistunut Johtamistaidon opisto JTO, viestinnän koulutuksiin erikoistunut Infor sekä kansainväliseen kauppaan erikoistunut Fintra. MIF Tutkinnot tarjoaa opetushallituksen viralliset ammattitutkinnot ja MIF Academyssä opiskelu onnistuu Online silloin kuin se parhaiten oppijalle sopii. Emoyhtiömme Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle.
JTO-asiantuntija-Tauno-Taajamaa-apunasi

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje