Arvokas asiantuntijuus

Webinaaritallenne ”Mitä jokaisen tulisi tietää taloushallinnosta”

Miten taloushallinto edesauttaa yrityksen menestystä ja
toimii päivittäisen päätöksenteon välineenä?

Katso 13.8.2019 webinaarimme tallenne:

Yrityksen taloushallinto nähdään helposti valikoitujen asiantuntijoiden salatieteenä (taloushallinnon ammattilaiset ja tilintarkastajat). Usein myös taloushallinto voidaan ymmärtää vain pakollisena lakisääteisenä kustannuksena yhtiölle. Näin ei tarvitsisi olla. Oikein hyödynnettynä taloushallinto on kiinteä osa menestyvän yrityksen liiketoimintaa ja edesauttaa yrityksen menestystä.

Webinaarin tavoitteena on tuoda esille taloushallinnon hyödyntämisen mahdollisuudet osana päivittäistä päätöksentekoa. Voit katsoa webinaaritallenteen ilman erityisosaamista tai tietoa taloushallinnosta.

Webinaaritallenteessa käydään lävitse tilinpäätösten laatimisen uusia tuulia ja näkökulmia. Lisäksi käydään lävitse muita taloushallinnon tuotoksia, kuten budjetit, investointilaskelmat, rahoitukseen ja verotukseen liittyen.
Yrittäjän näkökulmasta käydään läpi myös kysymystä siitä, ulkoistaako taloushallinto vai pitääkö se omassa hallussa.

Webinaaritallenteen asiasisältö painottuu seuraaviin asiakokonaisuuksiin.
• Taloushallinnon keskeiset tehtävät ja rooli tukitoimintona.
• Keskeiset tuotokset, joita taloushallinto tekee
• Ulkoistus vai omassa huomassa?

Sisaryrityksemme Tieturin webinaarissa kouluttajana toimii KHT Tuomas Honkamäki, jolla on yli 20 vuoden kokemus tilintarkastuksesta ja erityisesti käynnistyvien yritysten taloushallinnosta. Hän on toiminut tilintarkastajana useissa yrityksissä ja hänellä on kokemusta ja näkemystä taloushallinnon hyvästä ja huonosta järjestämisestä.

 

Tieturi logo

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje