Taloushallinnon mestaruussarja

MIF Financial on uudenlainen taloushallinnon osaajien täydennyskouluttaja. Tavoitteenamme on auttaa talouden ammattilaisia kohdennetusti, kaikenlaista koulutuksen hukkaa vähentämällä.

Tarjoomamme on rakennettu lähtökohdasta, asiakkaana säästät aikaasi keskittymällä vain itselle olennaisiin koulutuskysymyksiin.

Olemme tästä lähtökohdasta rakentaneet Suomen kattavimman taloushallinnon osaajien e-oppimispaketin, joka tarjoaa kohdennettuja osaamispaketteja avuksi taloushallinnon ammattilaisen arkeen.

Olemme myös sitoutuneet jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan koulutuksiamme yritysten ja organisaatioiden muuttuvassa toimintaympäristössä.

Ota yhteyttä!

MIF – Tekijöiden Tekijät

MIF Financial on osa Management Institute of Finland MIF Oy:tä, jonka muita erikoisosaajia ovat Opetushallituksen virallisiin tutkintoihin valmentava MIF Tutkinnot, viestinnän valmentaja Infor, esimiestyön ja henkilöstötyön valmentaja Johtamistaidon opisto JTO ja kansainvälisen liiketoiminnan valmentaja Fintra.

Uusimmat MIF Financial e-oppimispaketit

Ole askeleen edellä – kouluttaudu

Klikkaa ja löydä omasi!

Katso kaikki koulutuksemme
tilinpäätös
Yleinen tilinpäätösinformaatio – Koko ohjelma
MIF Financial
Online – kouluttaudu verkossa! Tilinpäätöksen rooli lähes ainoana virallisena dokumenttina korostuu entisestään kilpailun kiristyessä.  Osallistujat saavat kattavan valmennuspaketin yrityksen talouteen ja toiminnan analysointiin liittyvistä ratkaisuista. 
Toteutus: OnlineHinta alkaen 99 €

Yritysjärjestelyt – Koko ohjelma
MIF Financial
Online – kouluttaudu verkossa! Yritysjärjestelyjä tehdään koko ajan. Sulautumiset, yritysostot ja muut yritysjärjestelyt ovat talouslehdistössä lähes jokapäiväistä uutisointia. Yritysjärjestelyt ovat vaativa kokonaisuus, johon sisältyy useita ...
Toteutus: OnlineHinta alkaen 390 €

Uusimmat MIF Financial -koulutukset

Ole askeleen edellä – kouluttaudu

Klikkaa ja löydä omasi!

Katso kaikki koulutuksemme
Yritysjärjestelyt – Lähipäivä
MIF Financial
Remote – osallistu etäyhteydellä! Yritysjärjestelyjä tehdään koko ajan. Sulautumiset, yritysostot ja muut yritysjärjestelyt ovat talouslehdistössä lähes jokapäiväistä uutisointia. Yritysjärjestelyt ovat vaativa kokonaisuus, johon sisältyy useita ...

MIF Financial taloushallinnon koulutus
Konsernitilinpäätös – Lähipäivä
MIF Financial
Remote – osallistu etäyhteydellä! Konsernitilinpäätöksen laatimista on perinteisesti pidetty haastavana tehtävänä. Näin ei tarvitse olla, vaan konsernitilinpäätöksen laatiminen voi olla mukavaa ja hauskaa. Koulutuksessa käydään ...

tilinpäätös
Yleinen tilinpäätösinformaatio – Lähipäivä
MIF Financial
Remote – osallistu etäyhteydellä! Tilinpäätöksen rooli lähes ainoana virallisena dokumenttina korostuu entisestään kilpailun kiristyessä.  Osallistujat saavat kattavan valmennuspaketin yrityksen talouteen ja toiminnan analysointiin liittyvistä ratkaisuista.

Taloushallinnon mestaruussarja
MIF FINANCIAL -asiantuntijat apunasi

Ota meihin yhteyttä

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje