Blogi

MIF luotsasi Alkon voittoon

Pitkäjänteinen kehittämistyö tuottaa tulosta. Panostaminen pitää tehdä täydellä sydämellä. Valmennusyhteistyökumppanin valinta onnistui hyvin.

Tutkimuksessa Alkon vahvuuksiksi nousi henkilöstön osallistaminen ja innostaminen. Alkon henkilöstön kehittämispäällikkö Anu Henttonen toteaa: ”Pitkäjänteinen kehittämistyö tuottaa tulosta. Panostaminen pitää tehdä täydellä sydämellä. Valmennusyhteistyökumppanin valinta onnistui hyvin. Valmennustilaisuudet on otettu vastaan positiivisesti ja MIF Management Institute of Finlandin henkilöstövalmentajat ovat saaneet hyvää palautetta muun muassa opitun hyödyntämisestä työssä.”
Miten teimme sen? Meillä oli Alkon kanssa yhteinen intohimo työhyvinvoinnin johtamisesta. Yhdessä hioimme ILONA-hankkeen tavoitteita, menetelmiä ja materiaaleja. Keskustelimme paljon, kuuntelimme vielä enemmän ja toimme osaamisemme mukaan juuri niin taidokkaalla tavalla kuin mistä MIF tunnetaan. Ja mistä olemme aina saaneet arvostusta – kova kokemus, osaaminen, rohkeus nähdä ja tehdä asiat uudella tavalla, joustavuus, jatkuva yhteydenpito, dialogi, käytännöllisyys, sitoutuminen ja loppumaton into.

Jokaisen valmennuspäivän jälkeen kävimme keskusteluja Alkon edustajien kanssa mm. miten meni ja missä voisimme edelleen parantaa. Meille MIFissä ei riitä kuin paras ja tiedostamme, että tekemällä aidosti yhdessä saavutamme ja ylitämme meille ja asiakkaille asetetut tavoitteet. Teemme tämän suurella sydämellä. MIF:issä työskentelee loistava porukka, joka taitaa hommansa.

Onneksi olkoon Alko ja kiitos luottamuksesta. Olette ykkössijanne ansainneet.

 

Marjaana Suutarinen

Kirjoittaja on ollut johtajana Management Institute of Finland MIF Oy:ssä

 

Alkosta Suomen paras työpaikka -tiedote, 14.2.2014, Alko
Työhyvinvoinnin laajaan viitekehykseen voit perehtyä Työhyvinvointipäällikön koulutusohjelmassa.

Marjaana Suutarinen

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje