Tuloksellinen johtaminen

Myynnin ja johdon asiakkuustyön kehittäminen

Marimekko

Marimekko oyj on toiminut yhteistyössä Aspectum Oy:n kanssa jo vuodesta 2009 alkaen.

Yhteistyömme tuloksena olemme Marimekossa pystyneet kehittämään niin asiakkuusajatteluamme ja asiakkuuksiemme johtamista, kuin sisäistä osaamistamme. Olemme järjestäneet valmennusta sekä myynnin esimiehillemme kuin myyjillemme; johtamisen erikoisammattitutkinnon, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ja myynnin ammattitutkinnon suorittaneita marimekkolaisia on jo yli 100.

Tuloksena onnistuneesta yhteistyöstä olemme onnistuneet kehittämään sekä sisäisiä myynnin prosessejamme ja asiakkuustyötä tekevien osaamista, kuin myös esimiestyötämme. Olemme kokeneet valmennusten räätälöidyn sisällön soveltuvan hyvin tarpeisiimme ja konsulttien aito kiinnostus asiakastaan ja valmennettaviaan kohtaan ovat vakuuttaneet meidät.

Onnistunut valmennus ja hyötykäyttöön jalkautuvat uudistukset vaativat paitsi sitoutuneen ja asialleen omistautuneen valmennusyhteistyökumppanin, myös sisäisesti projektiin sitoutuneet avainhenkilöt – tämä yhtälö on onnistunut yhteistyössämme Aspectum Oy:n kanssa.

Lea Aarinen-Koski

Country Manager, Marimekko Oyj
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje