Pätevyyskurssit

Nostoapuvälineiden tarkastaja verkkokurssi

Hinta alkaen 228 €

Suorita Nostoapuvälineiden tarkastaja -kurssi helposti ja nopeasti verkossa – säästä heti aikaa ja rahaa! Saat Nostoapuvälineiden tarkastajakoulutus -kortin 5 vuodeksi 4 tunnissa. Hyväksytystä suorituksesta saat heti sähköisen todistuksen ja fyysisen kortin pian postitse.

Nostoapuvälineiden tarkastaja

Nostoapuvälineiden tarkastaja verkkokurssilla perehdyt nostoapuvälineen valintaan, ominaisuuksiin, rakenteeseen ja vaurioiden syntyyn. Verkkokurssilla tutustut myös tarkastuksen kulkuun, toimintaan ja kirjanpitoon tarkastuksesta. Kurssin sisältö on tuotettu yhteistyössä kokeineiden alan asiantuntijoiden kanssa.

Nostiapuvälineiden tarkastaja verkkokurssin suorittamisesta saat sertifoidun pätevyyskortin.

Verkkokurssin suorittaminen on helppoa ja joustavaa – voit opiskella juuri silloin kuin sinulle sopii. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen ja voit käydä kurssin sinulle sopivissa osioissa.

Nostoapuvälineiden tarkastaja verkkokurssin sisältö:

  • Lainsäädäntö ja vastuut
  • Nostoapuvälineiden tarkastaminen ja kirjanpito
  • Kettinki- ja teräsköysiraksit
  • Nostoliinat
  • Päällysteraksit
  • Koukut ja muut nostoapuvälineet
  • Nostotarvikkeet

Nostoapuvälineiden tarkastakoulutuksesta saatava pätevyyskortti on voimassa 5 vuotta.

Kohderyhmä

Verkkokurssi soveltuu nostotyöskentelyyn osallistuville henkilöille, nostotyön valvojille ja nostoapuvälineiden tarkastajille.

Kurssin tavoite

Nostoapuvälineiden tarkastaja koulutuksen suoritettuasi osaat tunnistaa erilaisia nostoapuvälineen hylkäysperusteita sekä hallitset tarkastuksen vaiheet, toiminnan ja kirjanpidon.

Lue aiheesta lisää »

Työnantajalla on vastuu siitä, että nostotöissä käytettävät nostoapuvälineet tarkastetaan pätevän henkilön toimesta määräajoin ja ne täyttävät voimassa olevat määräykset. Laki velvoittaa, että työväline on pidettävä turvallisena koko sen käyttöiän säännöllisellä huollolla sekä kunnossapidolla.

Usein kysytyt kysymykset - UKK »

Kesto

Verkkokurssin kesto on 4 tuntia.

Tutustu myös verkkokursseihin:

Nosturikortti

Trukkikortti

Nostotyön suunnittelija ja valvoja

Hinta 228 € (+ alv 24%)

Kurssin hinta sisältää ladattavan kurssitodistuksen ja Kiwan Inspectan myöntämän pätevyyskortin ilmoittamaasi osoitteeseen postitettuna.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Veikö kesätuuli pätevyyskorttisi?

Pätevyyskurssit Kesä, lämpö ja aurinko ovat jo täällä – kesäloma myös siintää ajatuksissamme. Toki kesälläkin tehdään töitä – emmehän me kaikki voi samaan aikaan lomailla. Mitä ...

Trukkikuski treenaa kuin lentäjä tai merikapteeni

Pätevyyskurssit Nostotyöt luokitellaan vaarallisiin töihin, joissa tapahtuu vuosittain runsaasti vahinkoja ja läheltä piti -tilanteita. Yleisin syy on puutteelliset tiedot ja taidot. Vastuu on työnantajalla. Valtioneuvoston asetuksen ...

Pätevyyskurssit – Usein kysytyt kysymykset

Pätevyyskurssit Verkkokurssin ostaminen Miten saan tilattua verkkokurssin itselleni? Voit tilata itsellesi verkkokurssin verkkokaupastamme. Kurssisivulla on painike ”Tilaa”, minkä kautta pääset täyttämään tilausta varten tarvittavat tiedot. Lähetämme ...

Seuraavan sukupolven oppiminen – virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen ammattitaidon ylläpidossa

Pätevyyskurssit Ammatillinen koulutus on kohdannut vuonna 2020 poikkeuksellisen haasteellisen tilanteen COVID19-pandemian vuoksi. Tapauksissa, joissa tartuntariski on ollut korkea, Opetus- ja kulttuuriministeriön suosituksena on ollut keväästä 2020 ...