Blogi

Päivitetty Covid-19 -tiedote – koronapassi käytössä Töölönlahden kampuksella

info mif

Koronan omikron variantti leviää tällä hetkellä todella nopeasti niin Suomessa kuin muissa maissa. Tästä syystä päivitämme koronapandemiaan liittyvää ohjeistustamme ja otamme käyttöön koronapassin Töölönlahden kampuksella.

Haluamme varmistaa jatkuvan ja turvallisen oppimisen. Toteutamme koulutuksemme mallilla, jossa osallistujilla on mahdollisuus halutessaan osallistua myös etänä. Suositamme tällä hetkellä vahvasti etäosallistumista.

Noudatamme aluehallintoviranomaisten tapahtumaohjeita ja muokkaamme toimintaamme ja ohjeistusta niiden mukaisesti.

  • Jos tulet luokkakoulutuksiin, tulethan vain terveenä.
  • Noudatamme tehostettuja hygieniakäytäntöjä ja kampuksella on tarjolla käsidesiä.
  • Maskien käyttö on suositeltavaa. Maskien käytöstä voidaan sopia koulutuskohtaisesti kouluttajan ja osallistujien kesken.
  • Pyrimme yhä mahdollistamaan väljät kokoontumistilat.
  • Tulethan kampukselle täysin rokotettuna.

Mikäli sinulla on kysyttävää koulutuksistamme tai niihin liittyvistä koulutusjärjestelyistä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@mif.fi ja puhelimitse MIF Tutkinnot 010 4321 004, Infor 010 4321 005, Johtamistaidon opisto JTO 010 4321 002, Fintra 010 7555 287. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!

Pidetään huolta toisistamme.

Ystävällisin terveisin
Pauliina Lautanen-Nissi
toimitusjohtaja, Soprano Group

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje