Blogi

Päivitetty Covid-19 -tiedote – yleinen maskisuositus päättyy Töölönlahden kampuksella

info mif

THL muutti valtakunnallista maskisuositustaan viime viikolla ja 20.4.2022 pääkaupunkiseudun osalta suositukseen tulee myös muutoksia. Kampuksemme osalta yleinen maskisuositus päättyy.

Maskia käyttämällä kaikki suojaavat itseään ruuhkaisissa liikennevälineissä sekä sellaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa. Vakavan koronataudin riskiryhmiin kuuluvan kannattaa käyttää maskia, vaikka hän olisi täysin rokotettukin.

THL suosittaa maskin käyttöä pääkaupunkiseudulla jatkossakin erityisesti

  • niille, jotka hakeutuvat koronaepäilyn vuoksi hoitoon tai testiin
  • niille, joilla on hengitystieinfektion oireita, mutta kodin ulkopuolella liikkuminen on välttämätöntä
  • niille, jotka tietävät altistuneensa koronavirukselle (esimerkiksi perheessä on todettu tartuntoja) ja kodin ulkopuoliset lähikontaktit eivät ole vältettävissä
  • sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin hakeutuville asiakkaille, potilaille ja vierailijoille sekä henkilökunnalle toiminnasta vastaavan tahon ohjeistuksen mukaisesti.

Mikäli sinulla on kysyttävää koulutuksistamme tai niihin liittyvistä koulutusjärjestelyistä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@mif.fi ja puhelimitse MIF Tutkinnot 010 4321 004, Infor 010 4321 005, Johtamistaidon opisto JTO 010 4321 002, Fintra 010 7555 287. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!

Pidetään huolta toisistamme.

Ystävällisin terveisin
Pauliina Lautanen-Nissi
toimitusjohtaja, Soprano Group

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje