Blogi

Päivitetty Covid-19 -tiedote – tervetuloa Töölönlahden kampukselle

info mif

Haluamme varmistaa jatkuvan ja turvallisen oppimisen, joten monipuolinen koulutustarjontamme on saatavillasi niin etä- kuin luokkakoulutuksina. Toteutamme koulutuksiamme myös hybridimallilla, jossa osa osallistujista voi olla luokassa ja osa etänä. Voit siis itse valita sinulle sopivimman osallistumismuodon.

Seuraamme koronatilannetta ja valtioneuvoston toimintaohjeita tarkasti, ja muokkaamme toimintaamme ja ohjeistusta niiden mukaisesti. Tulethan luokkakoulutuksiin vain terveenä.

Mikäli sinulla on kysyttävää koulutuksistamme tai niihin liittyvistä koulutusjärjestelyistä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@mif.fi ja puhelimitse MIF Tutkinnot 010 4321 004, Infor 010 4321 005, Johtamistaidon opisto JTO 010 4321 002, Fintra 010 7555 287. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!

Pidetään huolta toisistamme.

Ystävällisin terveisin
Pauliina Lautanen-Nissi
toimitusjohtaja, Soprano Group

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje