Arvokas asiantuntijuus

Rehtorin tervehdys

Rehtorin tervehdys

Kesälomien jälkeen mieli on vireä ja vastaanottavainen uusille ajatuksille ja kehittämiselle. Nyt on hyvä aika pysähtyä hetkeksi ja miettiä omaa ammatillista osaamista ja kouluttautumista.

– Olinko keväällä väsynyt tai ahdistunut, kun aika ei riittänyt edes välttämättömien tehtävien hoitamiseen saati uusien asioiden oppimiseen. Voisiko asiat tehdä viksummin? Vastaako osaamiseni työtehtäväni nykyisiä vaatimuksia? Entä tulevaisuuden tarpeita? Vai olenko jo liian pitkään ollut samoissa tehtävissä? Olisiko aika kehittää osaamistani, jotta voisin siirtyä nykyistä haasteellisimpiin tehtäviin?

Työympäristömme muuttuu entistä nopeammassa tahdissa. Liiketoiminta siirtyy verkkoon. Asiakaskäyttäytyminen ja liiketoimintalogiikka muuttuvat. Asiakkaat ostavat entistä enemmän tuotteita palveluina. Globalisaatio ja digitalisaatio vaikuttavat kaikkiin toimialoihin ja työtehtäviin. Mitä paremmat valmiudet meillä on digimaailmassa toimimiseen, sen helpompaa on sopeutuminen muutoksiin tai toimia muutoksen käynnistäjänä ja johtajana.

Meille kaikille työelämässä pitkään toimineille on tärkeää päivittää omaa osaamistamme säännöllisesti. Arki helpottuu ja stressi vähenee, kun tunnet olevasi ohjaajan paikalla etkä ajelehtivasi virran mukana. Viisas esimies panostaakin tiiminsä hyvinvointiin ja kilpailukykyyn jatkuvan kouluttautumisen avulla. Ota esimiehesi kanssa rohkeasti esille oma kehityspolkusi, ja pohtikaa yhdessä mitkä koulutukset vastaisivat parhaiten sinun ja organisaation kehitystarpeita.

Itsensä kehittäminen on elinikäinen prosessi. Motivaatio auttaa uuden oppimisessa. Utelias luonne ja palo tehdä ja oppia uusia asioita tekevät opiskelusta hauskan harrastuksen, joka ei edes tunnu työltä. Toivon, että opinnälkäsi on vahva ja uteliaisuutesi tekee oppimisesta hauskaa ja palkitsevaa.

Syksyn koulutustarjontamme on runsas sisältäen teemakohtaisia lyhyitä 1-2 päivän täsmäkoulutuksia, useista jaksoista koostuvia koulutusohjelmia ja ammatillisia tutkintoja. Kehitysohjelmissa ja tutkinnoissa tarjoamme mm. digitaalisen viestinnän ja visuaalisen viestinnän koulutusohjelmat, työhyvinvointipäällikönstrategisen henkilöstöjohtamisen ja HR Business Partnerin kehitysohjelmat, lähiesimiestyön ja myynnin ammattitutkinnot sekä yritysjohdon EMBA:n yhdessä IMD:n kanssa.

Tervetuloa sammuttamaan opinjanoa!

Kaisa Vilkkula

Kaisa Vikkula

Toimitusjohtaja, Soprano Oyj
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje