Vakuuttavat työelämän tutkinnot

Sote Lean Master – Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Turku 6

Soteuudistus koskee kaikkia sotealalla työskenteleviä. TKEAT Sote Lean Master -koulutus on jo useiden vuosien ajan synnyttänyt osallistujissa uusia oivalluksia, antanut osallistujille työkaluja arjen helpottamiseksi ja näin tukenut heidän organisaatioidensa kehittymistä. Kehittäminen tulee jatkumaan tulevissa muutoksissa. Varmista sinäkin oma ajantasainen kehittämisosaamisesi osallistumalla koulutukseen.

Kenelle Sote Lean Master - Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu?

Osallistumisen edellytyksenä on, että sinulla on mahdollisuus toiminnan kehittämiseen oman työnsä ohella – ja sen avulla. Esimiehenä toimiminen ei ole välttämättömyys, kunhan sinulla on tilaisuus ja halu kehittää työssäsi. Työpaikkasi voi olla yksityisen, kolmannen tai julkisen sektorin organisaatioissa.

Hyödyt Sote Lean Master -kehittymisohjelmassa

Osallistujana saat

  • lisää tehokkuutta organisaation sisäiseen toimintaan
  • kehität omaa työtäsi ja organisaatiosi prosesseja. Sinusta kasvaa organisaatiosi sisäinen kehittäjä, jonka ammattitaitoa tarvitaan vielä pitkään ohjelman päättymisen jälkeenkin.
  • ideoita, tukea ja teoriatietoa kehittämiseen
  • mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa kokemuksia
  • Opetushallituksen virallisen tutkinnon.

Rungon valmennukselle antaa Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto TKEAT.

MIF Tutkintojen erittäin suositussa Sote Lean Master -ohjelmassa ympäri Suomen on tällä hetkellä tai jo valmistunut toista tuhatta osallistujaa!

Aikataulu

Toteutusaika: 1.6.2022 - 30.11.2023
Paikka: Turku

Ohjelma voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on opiskelijalle maksuton. MIF auttaa oppisopimusten haussa.

Hakeutumiset viimeistään 25.5.2022

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!