Pätevyyskurssit

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

Hinta alkaen 85 €

Opiskele hätäensiapua helposti verkossa missä ja milloin vain!

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksella voit nyt päivittää voimassaolevan SPR Ensiapukurssi EA 1® ja SPR Ensiapukurssi EA 2® -koulutuksen kerran kolmeksi seuraavaksi vuodeksi. Uudistus koskee myös jo aiemmin suoritettuja SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksia.

Haluatko osata toimia oikein hätätilanteen sattuessa ja pelastaa mahdollisesti toisen ihmisen hengen? SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus tarjoaa meille jokaiselle tärkeitä ensiapu- ja kansalaistaitoja, joita voimme tarvita ajasta ja paikasta riippumatta joko työpaikalla tai vapaa-ajalla.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus koostuu hätäensiavun perusteisiin liittyvästä teoriaosuudesta, monivalintatehtävistä, animaatioista ja videoista. SPR Hätäensiapukurssi 4 t® –todistus on voimassa 3 vuotta.

Kohderyhmä

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus soveltuu kaikille, joka haluavat oppia ensiapuvalmiuksia sekä hätäensiavussa tarvittavia tietoja ja taitoja. Verkkokurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa ensiapukoulutusta.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat asiat:

  • Toiminta auttamistilanteessa
  • Tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
  • Painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin käyttö
  • Ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
  • Raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
  • Sokki
  • Tapaturmien ehkäisy

Kurssin tavoite

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksen jälkeen osallistuja hallitsee hätäensiavun perusteet, osaa toimia oikein hätä- ja auttamistilanteissa sekä ehkäistä tapaturmia.

Kesto

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksen kesto on neljä (4) tuntia.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus on suoritettavissa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kielivalinta tehdään verkkokurssin alussa.

Soprano Group toteuttaa verkkokoulutuksen yhteistyössä Punainen Risti Ensiapu Oy:n kanssa.

Tutustu myös seuraaviin ensiapukursseihin:

SPR Ensiapukurssi EA 1®

SPR Hätäensiapukurssi 4 t®

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®

Hinta 85 € (+ alv 24%)


Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Veikö kesätuuli pätevyyskorttisi?

Pätevyyskurssit Kesä, lämpö ja aurinko ovat jo täällä – kesäloma myös siintää ajatuksissamme. Toki kesälläkin tehdään töitä – emmehän me kaikki voi samaan aikaan lomailla. Mitä ...

Onko lääkitysturvallisuus kunnossa?

Pätevyyskurssit Helmikuussa julkaistiin päivitetty Turvallinen lääkehoito -opas, jonka tarkoituksena on ohjata lääkitysturvallisuutta kaikissa lääkehoitoa toteuttavissa yksiköissä, myös sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ulkopuolella. Tavoitteena on asiakas- ja potilasturvallisuuden ...

Verkkokurssit mahdollistivat pätevyyden uusiin työtehtäviin

Pätevyyskurssit Arto Kärkäs, lujitemuovityöntekijä on jo kokenut itseopiskeltavien verkkokurssien suorittaja. Hän päätyi verkkokurssien pariin vakuutusyhtiön uudelleenkouluttautumisen kautta, jossa työnantaja suunnitteli Artolle työnkuvaan parhaiten soveltuvat verkkokurssit. Aiemmin ...