Vaikuttava viestintä

Talousviestintä – sudenkuopat ja parhaat käytännöt

Aloitus: 16.4.2020 klo 9.00 - 16.00 / Paikka: Helsinki

Miten pelkistää talouden lukemat ja näkymät kiinnostavaan ja puhuttelevaan muotoon? Miten välttää talousviestinnän sudenkuopat ja omaksua parhaat käytännöt?

Aloitus: 16.4.2020 klo 9.00 - 16.00
Paikka: Helsinki

Talousviestintä on erottamaton osa kaikkien yritysten ja yhteisöjen toimintaa. Osallistu päivään, joka antaa yleiskuvan talousviestinnästä ulkoisen viestinnän ja talousraportoinnin, sisäisen viestinnän sekä sijoittajasuhteiden näkökulmasta!

Kenelle Talousviestintä-koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu kaikille viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat oppia talous- ja sijoittajaviestinnän perusteet sekä saada uusia ideoita talousviestintään.

Aika ja paikka

  • to 16.4.2020 klo 9–16

Koulutus pidetään Helsingissä Töölönlahden koulutuskampuksella osoitteessa Mannerheimintie 15. Aamukahvia tarjolla klo 8.30 alkaen.

Talousviestintä-koulutuksen sisällöt

Talousviestintä kertoo, miten organisaatio on onnistunut strategiansa toteutuksessa. Koulutuksessa syvennytään talousviestintään ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien näkökulmasta. Päivä tarjoaa myös katsauksen sijoittajasuhteisiin ja sijoittajaviestinnän perusteisiin.

1) Miten talousviestintä palvelee ulkoisia sidosryhmiä?

  • Millainen vuosikatsaus ja toimintakertomus herättävät kiinnostusta ja vievät yrityksen viestiä parhaiten eteenpäin?
  • Vuosikatsauksen ja toimintakertomuksen laatiminen (sisältö, kiteytys ja visuaalisuus) sekä parhaat käytännöt

2) Millainen talousviestintä puhuttelee sisäisiä sidosryhmiä?

  • Talousviestintä on johtamisen väline
  • Mitä kertoa henkilöstölle ja miten; mikä kiinnostaa, mikä lisää vaikuttavuutta?
  • Miten numerot saadaan näkyväksi sisäisesti?

3) Hyvän sijoittajaviestinnän resepti

  • Katsaus sijoittajaviestintään (Investor Relations, IR)
  • Mikä sijoittajaa kiinnostaa ja miksi?

Päivän teemaa käsitellään tietoiskujen, keskustelujen ja pienryhmissä työskentelyn kautta. Päivän kouluttajana toimii talous- ja IR-viestinnän asiantuntija Maija Harsu.

Päivää täydentää ajankohtainen sijoittajaviestinnän case-puheenvuoro. Aiemmin casepuheenvuoroja ovat pitäneet mm. sijoittajasuhde-, viestintä- ja markkinointijohtaja Joséphine Mickwitz Glaston Oyj Abp:sta sekä viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Päivi Antola Amer Sports Oyj:stä.

Hinta 790 € (+ alv. 24 %)

Talousviestintä-koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit, lounaan ja taukotarjoilut.

Talousviestintä-koulutus on osa suosittua Viestintäpäällikön koulutusohjelmaa (VPK). Tutustu VPK:n ohjelmaan tarkemmin >>

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje