Arvokas asiantuntijuus

Tieturin avaimet käteen -palvelu tuo käytännön järjestelyt valmiina

ABB

Tieturin ja ABB:n yhteistyö on jatkunut saumattomasti jo vuodesta 1995 lähtien erilaisten koulutusten muodossa.

ABB on myös ulkoistanut oman asiantuntijavalmennusohjelmansa käytännön järjestelyt Tieturille vuonna 2008.

– Järjestämme henkilöstöllemme paljon erilaisia koulutuksia. Oman asiantuntijavalmennusohjelmamme käytännön järjestelyt olemme ulkoistaneet, sillä Tieturilta ostettu hallinnointipalvelu sopii juuri tähän koulutusohjelmaan. Kyseessä on kolme kertaa vuodessa pyörivä valmennuskokonaisuus asiantuntijatehtävissä työskentelevälle henkilöstöllemme, kertoo ABB:llä HR Specialistina työskentelevä Pauliina Hirvikoski.

Yhteistyössä selkeä työnjako

ABB vastaa asiantuntijaohjelman kouluttajien hankkimisesta ja koulutuksen sisällöstä ja Tieturi hoitaa ohjelman hallinnoinnin. Tieturin Training Coordinator kutsuukin ulkoistettua hallinnointipalvelua avaimet käteen -palveluksi, jossa asiakas saa käytännön järjestelyt valmiina.

–Vastaan työssäni koulutuksen aikataulutuksesta, koulutustiloista, tarjoiluista, yhteydenpidosta kouluttajiin ja koulutettaviin, palautekyselyistä sekä muista käytännön järjestelyistä.

–Ulkoistettu hallinnointipalvelu on hyvä esimerkki siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme osaamistamme myös tällä alueella.

Ulkoistaminen vapauttaa resursseja

Pauliina Hirvikosken mukaan Tieturin kokemus on selkeä etu koulutuksen järjestämisessä ja nostaa palvelun laatua.

– Tieturi on kokenut koulutusorganisaatio, jonka näkemykseen luotamme. Saamme Tieturilta hyviä ideoita järjestelyjen suhteen ja yhteistyö on mutkatonta, hän kiittelee.

– Lisäksi Tieturilla on toimipiste Helsingissä, ja koska itse työskentelen pääosin Vaasassa, on luontevaa, että Tieturi hoitaa käytännönjärjestelyjä pääkaupunkiseudulla järjestettävissä koulutuksissa. Tietenkin yhteistyö vapauttaa meiltä myös resursseja, listaa Hirvikoski yhteistyön hyötyjä.

Tieturin käytännön järjestelyistä hyvää palautetta

Koulutuksen osallistujahaun Tieturi ja ABB tekevät yhteistyössä, ja vuosittain koulutuksen käy läpi 60 ABB:n työntekijää.

– Kokonaisuus on koettu hyväksi: koulutuksella on pitkä historia ja sisältö on hyvin jalostunut. Valmennusohjelma saa jatkuvasti hyvää palautetta, ja Tieturin tekemät käytännön järjestelyt saavat lähes joka kerta erikseen kiitosta, Hirvikoski kertoo.

ABB (www.abb.fi) on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. ABB:n palveluksessa on noin 145 000 henkilö ä noin 100 maassa, joista Suomessa noin 7000.

Laura Kotila

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje