Tehostuva työskentely

Työ synnyttää heimoja

Perinteiset toimistot ovat pian historiaa. Työ on yhä vähemmän aikaan ja paikkaan sidottua. Kun työ alkaa kulkea mukanamme 24/7, raja työn ja kodin välillä häviää. Mikä merkitys toimistoilla on muuttuneessa tilanteessa? Tarvitaanko niitä enää?

Työ synnyttää heimoja -blogi

Yhdessä olemme enemmän!

Tietysti! Yhdessä tekemisellä on valtava voima. Toimistot ovat nykyajan leirinuotioita, joiden äärellä heimot eli yhteisöt syntyvät. Niiden merkitystä ei tule aliarvioida, eikä viihtyisän ja tehokkaan työympäristön. Työnantajien täytyy satsata työympäristöihin, jotka palvelevat tätä tarkoitusta, jos he haluavat houkutella töihin parhaat työntekijät.

Hyvinvointia ja tuloksia yhteisöllisyydestä

Olen hulluna pyöräilyyn ja olen oppinut, että ryhmässä ajettaessa pääsee aina kovempaa kuin yksin. Sama pätee työpaikalla. Kun kaikki ymmärtävät roolinsa ja jokainen ajattelee, että ryhmän etu on tärkeintä, kaikki yltävät parempiin suorituksiin. Pohjimmillaan jokainen on yrittäjä yrityksen sisällä. Tästä huolimatta kukaan ei ole yksin, koska hänellä on oma roolinsa joukkueen sisällä. On tärkeää tasapainottaa omien tavoitteiden ja joukkueen tavoitteiden maksimointi.

Ei ole järkeä rajoittaa heimoa vain oman yrityksen sisään. Yhteistyökumppanit, sidosryhmät ja asiakkaat tulisi kaikki nähdä osana samaa yhteisöä, joka jakaa yhteisen arvomaailman. Heimot syntyvät ja rakentavat tulevaisuutta yhdessä. Tällä on merkitystä yksilön kannalta, sillä osana yhteisöä hän ei ole vain onnellisempi, hän on myös tuottavampi, luovempi ja innostuneempi.

Keith Silverang

Keith Silverang

Toimitusjohtaja Technopolis Oyj
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje