Pätevyyskurssit

Työmatkaturvallisuus verkkokurssi

Työmatkaturvallisuus verkkokurssin tavoitteena on vähentää työmatkalla tapahtuvien tapaturmien määrää ja perehdyttää henkilöstöä työmatkaturvallisuudessa huomioitaviin asioihin. Työmatkaturvallisuus verkkokurssin suorittaja tuntee kurssin jälkeen oman työmatkansa vaaratekijät ja pystyy varmistamaan oman turvallisuutensa.

Työmatkaturvallisuus verkkokurssilla on painotettu erityisesti Suomessa tehtyjen työmatkojen turvallisuusnäkökohtia, esimerkiksi talviolosuhteita.

Osioiden välillä on kolme välitehtävää ja kurssin lopuksi on loppukoe. Verkkokurssi on selkeä ja ammattimaisesti kuvitettu.

Miksi koko henkilöstön kannattaa suorittaa Työmatkaturvallisuus verkkokurssi?

Työmatka on usean työpäivän vaarallisin osa, koska riski joutua työmatkalla onnettomuuteen on todistetusti suurempi kuin riski joutua työtapaturmaan työpaikalla. Työmatkatapaturmat aiheuttavat huomattavasti enemmän sairauspoissaoloja kuin työpaikalla tapahtuneet työtapaturmat ja työmatkojen vaaroilta eivät ole turvassa edes toimistotyöntekijät. Valtaosa työmatkalla tapahtuvista tapaturmista on kaatumisia, liukastumisia ja kompastumisia, jotka olisi pystytty välttämään riittävällä ennaltaehkäisyllä ja koulutuksella.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille kodista työhön kävellen, pyörällä, mopolla, sähköpotkulaudalla, autolla, bussilla, junalla tai lentokoneella matkustaville työntekijöille.

Tavoite

Työmatkaturvallisuus verkkokurssin tavoitteena on vähentää työmatkalla tapahtuvien tapaturmien määrää ja perehdyttää henkilöstöä työmatkaturvallisuudessa huomioitaviin asioihin. 

Aikataulu

Verkkokurssin voi suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta, ilman aikarajaa. Suorituksen voi jättää kesken ja palata takaisin myöhemmin, kurssi jatkuu siitä mihin jäit.

Hinta 59 € (+ alv 24%)


Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!