Inspiroiva esimiestyö

Viisi askelta taitavampaan esimiestyöhön – Uuden esimiehen opas [Lataa opas]

Onko sinut valittu vetämään työryhmää tai projektitiimiä? Oletko saanut uuden organisaation johdettavaksesi?

Liikkeenjohdon kirjallisuudessa puhutaan usein sadan päivän kuherruskuukaudesta, jonka aikana uudella johtajalla on mahdollisuus luoda pohja menestykselle omassa organisaatiossaan. Päivärajat ovat tietysti keinotekoisia. Jokaisella aloittavalla johtajalla/esimiehellä on aikaikkuna, jossa hänen johdettavansa opiskelevat uutta esimiestään ja hakevat yhteistyön muotoa. Tämän herkkyysajan aikana esimiehellä on suurempi mahdollisuus vaikuttaa hänen ja työryhmänsä yhteistoimintaan ja siten luoda perusta työryhmänsä huippusuoritukselle.

Olemme keränneet tähän oppaaseen sekä johtamiskirjallisuudesta että haastattelujen pohjalta käytännön johtamistyötä tekevien suositukset uudelle esimiehelle. Oppaan tavoitteena on antaa sinulle runko johtamisen kokonaisuudesta ja liittää mukaan myös muutamia käytännön vinkkejä, miten toimia uutena johtajana organisaatiossa.

Tilaamalla oppaan hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Lataa maksuton opas tästä

Johtamistaidon opisto JTO tarjoaa organisaatioille myös räätälöityjä valmennuksia johdolle ja esimiehille. Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjous.

Tauno Taajamaa

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje