Pätevyyskurssit

Virtual Training Center

Sopranon Töölönlahden koulutuskampukselle Helsinkiin on valmistunut uusi Virtual Training Center. Virtuaalitodellisuuteen pohjautuvassa harjoittelu- ja simulaatioympäristössä on mahdollista suorittaa itseopiskeltavien pätevyyskurssien käytännön harjoituksia ja näyttöjä.

Virtuaaliympäristö tarjoaa todentuntuisen, edullisen ja turvallisen tavan harjoitella toimintaa erilaisissa tilanteissa. Harjoitukset ovat helposti päivitettävissä teknologian kehittyessä ja niitä pystytään myös tarvittaessa räätälöimään osallistujan tai yrityksen tarpeiden mukaan.

Virtuaaliharjoittelun hyödyt:

  • Harjoittelukokemus on turvallinen, realistinen ja laaja-alainen
  • Harjoitteluympäristöön on mahdollista luoda tilanteita, jotka ovat todellisuudessa vaarallisia tai hankalasti toteuttavissa
  • Harjoitteet voidaan toistaa useamman kerran
  • Harjoitteet ovat kaikille tasalaatuisia ja luotettavia
  • Harjoittelun ja osaamisen todentamisesta muodostuu dokumentaatio automaattisesti

Pätevyyskokonaisuus, joka sisältää verkkokurssin ja VR-harjoittelun tarjoaa uuden, innovatiivisen ja digitaalisen tavan suorittaa tai päivittää tarvittavat pätevyydet. VR-harjoitukset ja näytöt ovat tällä hetkellä saatavilla seuraaviin verkkokursseihin:

  • Tulipätevyys verkkokurssi
  • Trukkikortti verkkokurssi
  • Nosturikortti verkkokurssi
  • Henkilönostin verkkokurssi

Lue lisää pätevyyskursseistamme »

Näin varaat Virtual Training Centerin käyttöösi

Kun haluat tulla harjoittelemaan tai suorittamaan näytön Helsingin Kampuksemme Virtual Training Centeriin, varaa aika lähettämällä viesti info@mif.fi. Mobiili Virtual Training Centerimme kulkee myös ympäri Suomea ja tulemme mielellämme paikkakunnallenne. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää. Osaava henkilökuntamme on aina paikalla ohjeistamassa ja varmistamassa onnistuneen harjoittelukokemuksen.

Haluamme varmistaa harjoitteiden ja näyttöjen suorittamisen myös poikkeusaikana. Otamme vain yhden osallistujan kerralla suorittamaan harjoitteita ja näyttöä Virtual Training Centeriimme. Haluamme taata jokaisen osallistujan terveyden ja hyvinvoinnin, joten saavuthan paikalle vain terveenä ja suosittelemme Kampuksella maskin käyttöä. Jos olet matkustanut ulkomailla, ethän tule Kampukselle 14 vuorokauteen. Kampuksellamme on tarjolla käsidesiä, jonka käyttöä sekä käsienpesua suosittelemme. Panostamme tilojemme erityisen huolelliseen siivoukseen, desinfioimme pintoja ja yhteiskäytössä olevia työvälineitä päivittäin.

 

MIF Financial Juntunen

Juha Juntunen

asiakkuuspäällikkö pätevyyskoulutukset
Lähetä sähköpostia

Aku Kaartinen

asiakkuuspäällikkö pätevyyskoulutukset
Lähetä sähköpostia

Elina Salaja

tuotepäällikkö pätevyyskoulutukset
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje