Tuloksellinen johtaminen

Yleinen tilinpäätösinformaatio – Koko ohjelma

Hinta alkaen 99 €

Online – kouluttaudu verkossa! Tilinpäätöksen rooli lähes ainoana virallisena dokumenttina korostuu entisestään kilpailun kiristyessä. 

Osallistujat saavat kattavan valmennuspaketin yrityksen talouteen ja toiminnan analysointiin liittyvistä ratkaisuista. 

Yleiskuvaus

Koulutuksessa omaksutaan lyhyiden tallenteiden ja muun tukimateriaalin avulla keskeiset talouden raportointiin liittyvät dokumentit ja pureudutaan yksityiskohtaisesti niin tuloslaskelmaan, taseeseen kuin liitetietojen rooliin tilinpäätöksessä. Koulutuksessa käydään läpi myös rahoituslaskelman perusteet ja miksi rahoituslaskelma olisi erityisen tärkeää yrityksen laatia, vaikka virallista velvoitetta tilinpäätökseen rahoituslaskelmaa ei olisikaan. Opit myös valitsemaan ja analysoimaan yrityksiä erilaisten tunnuslukujen avulla.

Aineisto antaa hallituksen jäsenille pohdittavaa tilinpäätöksen joustokohdista, joita yritysjohto voi soveltaa. Koulutus sisältää myös palkitsemiseen liittyviä kysymyksiä ja haasteita.  

Koulutus tuo kansantajuisesti esille keskeiset tilinpäätöksen erät ja taloudelliseen raportointiin liittyvät haasteelliset ja arvionvaraiset kohdat. 

Kenelle yleinen tilinpäätösinformaatiokoulutus on?

Koulutus sopii johtajille, esimiehille ja yrittäjille ja muille taloushallintoon osallistuville henkilöille, joilla on vastuullaan talouteen liittyviä tehtäviä. Koulutus sopii myös hyvin taloudesta kiinnostuneille muille henkilöille. Lisäksi ohjelma sopii erinomaisesti esimerkiksi hallituksen perehdyttämiseen. Koulutuksessa on osioita sekä hallituksen jäsenille, talousjohtajalle, controllerille että kirjanpitäjälle.

Koulutukseen voi osallistua ilman aiempaa taloushallinnon koulutusta.  

Yleinen tilinpäätösinformaatiokoulutuksen sisältö

Ohjelma koostuu 5 modulista: tilinpäätös, arvostus, sisältö, tuloslaskelmaerä, tase-erä, jotka toimivat myös itsenäisinä ohjelmina. Ohjelma koostuu opetusvideoista, verkkotehtävistä ja monipuolisesta oheismateriaalista.

Yleinen tilinpäätösinformaatiokoulutuksen hyödyt ja tavoitteet

Koulutuksen käytyäsi ymmärrät taloudellisen raportoinnin kytkeytymisen strategiseen päätöksentekoon 

  • Tiedostat erilaiset tilinpäätöksen joustokohdat ja tunnistat nämä tilinpäätöksistä
  • Osaat valita itsellesi keskeiset tunnusluvut toiminnan seuraamiseen 
  • Tunnistat palkitsemiseen liittyvät keskeiset haasteet 
  • Ymmärrät ja osaat tulkita tilinpäätöstä 
  • Voit opiskella ja päivittää tietojasi juuri sinulle sopivana hetkenä tallenteiden avulla

Ohjelma on laaja-alainen ja kattaa kaikki tilinpäätösosiot. 

Koulutus toteutetaan online -koulutuksena. Lisäksi on mahdollista ostaa erillinen lähipäivä, jossa asioita käydään lävitse tarkemmin. 

Koulutuksen kieli toteutettu suomen kielellä. 

Koulutuksen kesto on n. 2 tuntia. 

Hinta 99 € (+ alv 24%)

Perumisehdot: Lisenssi on voimassa 12 kuukautta tilauksesta. Tämän jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta kaksi viikkoa ennen sopimuksen päättymistä.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!