HR Sinervä

Hannu-Pekka Sinervä

Psykologian ja kasvatustieteen kokemusasiantuntija (FK)

Hannu-Pekka Sinervä (HP) on psykologian ja kasvatustieteen kokemusasiantuntija (FK), yrittäjä, joka on jo yli kolme vuosikymmentä keskittynyt tukemaan omalla osaamisellaan niin johdon kuin myös koko henkilöstön kehittämisprosesseja erilaisissa organisaatioissa. HP tunnetaan laajalti osallistavasta ja reflektoivasta valmennusotteestaan sekä myös empaattisen jämäkkänä persoonana. HP:n tunnuslauseena on ”Ei ole niinkään tärkeää ihmiselle, mitä hän tekee kuin se, mitä hän TUNTEE tehdessään!”.

HP on ”monissa liemissä keitetty valmentaja”, jonka palveluja ovat käyttäneet mm. teollisuuden suuret yritykset kuin ilmailuliikenteen yrityksetkin. Nykyisin hän on keskittynyt myös ICT-alan henkilöstön inhimillisen osaamisen parantamiseen käymällä henkilökohtaisia arvokeskusteluja organisaatioiden sisällä. HP tukee myös autismikirjon nuoria henkilökohtaisin keskusteluin heidän pyrkiessään käytännön työelämään.

Yhä enemmän HP on keskittynyt työssään arvoihin. Erilaisissa yritysten arvoprosesseissa mukana olleena hänellä on kokemus arvojen jalkauttamisesta aidosti yritysten toimintakulttuuriin. HP onkin kehittänyt uuden tehtävänimikkeen, arvoterapeutti. Arvoterapeutti tukee jaksamista eri toimialojen organisaatioissa. Ensimmäinen arvoterapeuttikoulutus alkaa syksyllä 2023. HP on maamme ensimmäinen virallinen arvoterapeutti ja toimii arvoterapeuttikoulutuksen pääkouluttajana.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.