Me uskomme ihmisiin!

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Tuotamme asiakaskohtaista valmennusta liiketoiminnan eri alueilta ja kaikista avoimista koulutuksistamme. Räätälöimme aina valmennuksemme vastaamaan tilaajan kanssa asetettuja yhteisiä tavoitteita. Valmennuksen sisältö, taso ja toteutus suunnitellaan yksilöllisesti organisaation tarpeiden mukaisesti.

 

 

MIFin asiakaskohtaiset ratkaisut - koulutuksia sinun organisaatiosi tarpeisiin räätälöityinä

Uskomme että organisaatiot uudistuvat, kehittyvät ja voittavat vain innostuneiden, osaavien ja innovoivien ihmisten, Tekijöiden kautta. Uskomme ihmisen kykyyn uudistua ja kehittyä jatkuvan oppimisen kautta. Uskomme myös omaan kykyymme kannustaa, innostaa ja opastaa asiakkaitamme oppimaan.

Olemme toteuttaneet asiakaskohtaisia ratkaisuja mm. HUS:lle, Valiolle, Wärtsilälle, S-ryhmälle ja Tukesille. Tutustu referensseihimme täällä!

Meidän ’juttumme’ on olla kumppani organisaation uudistamisessa ihmisten uudistumisen kautta. Oletko samaa mieltä tai haluatko haastaa meitä?

Tilaamalla esitteen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje