Consultant, competence development specialist Jari Vuorenmaa

Jari Vuorenmaa

Imactionin valmentaja ja johtava konsultti

Jari Vuorenmaa on erittäin kokenut valmentaja ja konsultti, jolla on monipuolinen osaaminen vuorovaikutustaitojen alalla. Hän on opiskellut kasvatustieteitä ja englantia. Jari on toteuttanut valmennuksia melkein 30 eri maassa Kiinasta Lähi-Itään ja Brasiliaan. Hän toteuttaa valmennuksia englanniksi ja suomeksi.

Jarista pystyy omaksumaan kunkin asiakasorganisaation todellisuuden asiantuntijan näkökulmasta ja tuomaan suoria oivalluksia oman työskentelyn tulokselliseen kehittämiseen yrityksen tavoitteiden mukaisesti. Jarin valmennuksissa oivallukset viedään myös toiminnan ja käytännön tasolle tekemisen kautta.

Jari Vuorenmaa toimii valmentajana ja kouluttajana omassa yrityksessään, Imactionissä. Hän on tehnyt pitkään valmennusyhteistyötä MIFin ja Inforin kanssa.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.