Ossi Aura

Ossi Aura

Tietokirjailija, tutkija, konsultti, FT

Ossi Auralla on yli 25 vuoden kokemus työkyvyn, työhyvinvoinnin ja viimeisen vuosikymmen aikana strategisen hyvinvoinnin kehittämisestä. Ossi on väitellyt tohtoriksi v 2006 Hankenin johtamisen laitokselta, perustutkintona hänellä on liikuntatieteen lisensiaatin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

Ossi on työskennellyt pitkään Suomen Kuntoliikuntaliitossa ja sen jälkeen tieteellisenä johtajana Excenta Oy:ssä. Suomen Terveystalossa hänen vastuullaan olivat tuottavuuspalvelut.

Strategisen hyvinvoinnin johtaminen Suomessa tutkimussarjassa Ossi on ollut päätutkijana vuodesta 2009 alkaen. Lisäksi viime vuosina hän on pureutunut henkilöstötuottavuuden mallintamiseen ja sen yhteyksiin liiketoiminnan tuloksellisuuteen.

Ossi on henkilöstötuottavuuden ja strategisen hyvinvoinnin tutkija ja kehittäjä. Hän on tutkimustensa pohjalta mallintanut johtamisen ketjun, jossa johtaminen, johtajuus ja henkilöstötuottavuus palvelevat yrityksen strategiaa varmistaen asiakastulosten kasvun kestävällä tavalla.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.