Airaksinen-Aminoff

Pauliina Airaksinen-Aminoff

Johtamisen tohtori ja tunnetaitojen valmentaja

Pauliina Airaksinen-Aminoff Dr., M.Ed., on johtamisen tohtori ja sertifioitu tunnetaitojen valmentaja ja kouluttaja, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus johtamisesta niin media-alalla kuin omissa yrityksissä. Pauliinan koulutuksen aiheina ovat johtaminen, markkinointi ja brändäys sekä myynti. Myös vuorovaikutustaidot, hankalat tilanteet sekä palvelumuotoilu liittyvät vahvasti osana koulutuksia. Koulutusaiheesta riippumatta lähtökohtana on aina identiteetti ja sen kirkastaminen sekä omien vahvuuksien löytäminen.

Yrittäjänä Pauliina on toiminut lähes 20 vuotta toimien aktiivisesti myös suomalaisten yrittäjien sparraajana. Hän on myynyt yhden yrityksensä ja toimii tällä hetkellä kahdessa omistamassaan yrityksessä, jotka tarjoavat liiketoiminnan kehittämistä.

Pauliina on julkaissut väitöskirjansa lisäksi kirjan ”Äiti meidän” (Tammi 2019), joka kertoo identiteetin pirstoutumisesta ja eheytymisestä, sekä kohtaamisen merkityksestä oman identiteetin kirkastumisessa.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.