Tilaus- ja sopimusehdot

Perumisehdot

Perumisehdot alle 5 päivää kestävistä koulutuksista

Alle 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 7 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.

Perumisehdot 5 päivää tai pidempään kestävistä koulutuksista

Alle 21 päivää ennen koulutuksen tai tutkinnon alkua tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 14 päivää ennen koulutusta tai tutkinnon alkua tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.

Paperilasku

Paperilaskuun lisätään laskutuslisä 13,90 € (+ alv. 24%).

Poissaolot jo maksetuista koulutuksista

Mikäli osallistuja joutuu olemaan poissa jo maksetusta koulutuspäivästä, tarjotaan hänelle mahdollisuus osallistua vastaavaan koulutuspäivään myöhemmin. Rahoja ei palauteta. Mikäli vastaavaa koulutusta ei järjestetä, tarjotaan hänelle mahdollisuus osallistua toiseen saman hintaluokan koulutuspäivään. Mahdollisuutta tarjotaan yhden kerran, ja se on voimassa 2 vuotta.

Laskuttava yritys on Management Institute of Finland MIF Oy, Y-tunnus: 2460281-5.

Management Institute of Finland MIF Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje