Saapuminen: Töölönlahden koulutuskampus

Tervetuloa Töölönlahden koulutuskampukselle, käyntiosoite Mannerheimintie 15 A. Helsingin rautatieasemalta kävelee MIFin ja sisaryhtiömme Tieturin koulutustiloihin noin 20 minuutissa Töölönlahden rannan maisemareittiä pitkin. Katso sijainti kartalta!

Töölönlahden koulutuskampus sijaitsee Oopperatalon vieressä, Mannerheimintiellä. Kampuksen lähellä pysähtyvät useat linja-autot ja raitiotielinjat (1, 2, 4, 8 ja 10). Tarkat reitit ja aikataulut HSL:n reittioppaassa ».

Jos saavut omalla autolla, parkkitilaa löydät Mäntymäen kentältä, Scandic Parkista, P-Töölöstä tai Aimo Parkista.

Huomioithan saapuessasi Mannerheimintien peruskorjauksesta aiheutuvat muutokset:

Mannerheimintien peruskorjaus aiheuttaa muutoksia raitio- ja bussilinjoihin sekä ajo- että kävelyreitteihin. Peruskorjaus tehdään kahdessa osassa, ja sen on arvioitu valmistuvan loppuvuonna 2025.

Moottoriajoneuvoille on remontin aikana käytössä vain yksi kaista kumpaankin suuntaan. Raitiolinjat 4 ja 10 sekä bussilinjat 63, 212, 213 ja 400 kulkevat Runeberginkatua Mannerheimintien sijaan. Muutoksia tulee myös kävely- ja polkupyöräilyreitteihin. Lisätietoja työmaan aikatauluista ja muista asioista saa seuraavista lähteistä:

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.