Saapuminen: Töölönlahden koulutuskampus

Tervetuloa Töölönlahden koulutuskampukselle, Mannerheimintie 15:een. Helsingin rautatieasemalta kävelee MIFin ja sisaryhtiömme Tieturin koulutustiloihin noin 20 minuutissa Töölönlahden rannan maisemareittiä pitkin. Katso sijainti kartalta!

Töölönlahden koulutuskampus sijaitsee Oopperatalon vieressä, Mannerheimintiellä. Kampuksen lähellä pysähtyvät useat linja-autot ja raitiotielinjat (1, 2, 4, 8 ja 10). Tarkat reitit ja aikataulut HSL:n reittioppaassa ».

Huomioithan saapuessasi Mannerheimintien peruskorjauksesta aiheutuvat muutokset:

Mannerheimintien peruskorjaus aiheuttaa muutoksia raitio- ja bussilinjoihin sekä ajo- että kävelyreitteihin. Peruskorjaus tehdään kahdessa osassa, ja sen on arvioitu valmistuvan loppuvuonna 2025.

Moottoriajoneuvoille on remontin aikana käytössä vain yksi kaista kumpaankin suuntaan. Raitiolinjat 4 ja 10 sekä bussilinjat 63, 212, 213 ja 400 kulkevat Runeberginkatua Mannerheimintien sijaan. Muutoksia tulee myös kävely- ja polkupyöräilyreitteihin. Lisätietoja työmaan aikatauluista ja muista asioista saa seuraavista lähteistä:

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa.