Koulutukset ja valmennukset
Viestintä on avain tulokselliseen toimintaan. Innostavissa viestintäkoulutuksissamme syvennät viestintäosaamistasi.

Viestintäkoulutus – varma sijoitus – ei koskaan enää jauhoja suussa!

Osaamisen ja ammattitaidon kehittäminen on sijoitus, joka tuottaa aina. Osaamissalkkua kannattaa kuitenkin kartuttaa jatkuvasti ja täydentää sitä uudella osaamisella. Koulutustarjonnastamme löydät runsaasti erilaisia viestintäkoulutuksia koulutussuunnitelmaasi kehititpä sitten itseäsi, tiimiäsi tai työyhteisöäsi. Poimi sopivimmat ja varaa paikkasi hyvissä ajoin tai pyydä ehdotuksemme räätälöidyistä ratkaisuista.

Viestintäkoulutus luo sinulle ja yrityksellesi kilpailuetua

Viestintäkoulutus auttaa sinua ja organisaatiotasi kehittymään alasi huipuksi! Koulutuksemme sopivat niin viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, HR-ihmisille, johtajille, esimiehille, assistenteille kuin asiantuntijoillekin – meiltä löydät ratkaisut koko henkilöstön viestintäosaamisen kehittämiseen. Kun sekä asiantuntijat että koko organisaatio viestii selkeästi, kaikki hyötyvät.

Millaisia viestintäkoulutuksia on tarjolla?

Halusitpa sitten esimerkiksi kehittyä viestijänä, kirjoittajana tai esiintyjänä, kehittää organisaatiosi digitaalista viestintää, valmentautua kriisien varalta tai kun kaipaat apua viestintästrategian tai some-strategian tekoon, meidän monipuolisesta viestintäkoulutustarjonnastamme löydät varmasti sopivan ratkaisun.

Avoimet viestintäkoulutukset ovat erinomaisia, kun haluat pysähtyä kehittämään omaa ja organisaatiosi osaamista. Koulutuksissa paitsi päivität tietojasi, myös verkostoidut, vertailet oman talosi käytäntöjä ja teet omaan työhösi liittyviä harjoitustöitä asiantuntijoiden tuella. Pidempikestoisten koulutusten aikana tehdään omaan organisaatioon ja työtehtäviin liittyvä projektityö, jota ohjaa alan asiantuntija koko koulutuksen ajan. Saat siis heti tehokkaita ja konkreettisiä välineitä viestinnän kehittämiseen! Avoimien viestintäkoulutusten kesto vaihtelee puolen päivän täsmäiskuista pitkäjänteisiin kehitysohjelmiin. Kaikki viestintäkoulutuksemme löydät aikataulutettuina koulutuskalenteristamme.

Vuosien kokemuksen ansiosta voimme tarjota myös vaihtoehtoisia räätälöityjä malleja ja organisaatiokohtaisesti toteutettuja viestintäkoulutuksia. Räätälöidyt koulutukset toimivat varmasti olipa organisaatiosi sitten yritys, järjestö tai julkisen sektorin yhteisö. Räätälöidyt viestintäkoulutukset suunnitellaan ja hiotaan aina aktiivisessa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Jos et siis löydä koulutuskalenteristamme sinun tai organisaatiosi tarpeisiisi sopivaa viestintäkoulutusta, ota yhteyttä meihin, rakennetaan yhdessä teille sopiva koulutuskokonaisuus!

Kovaa käytäntöä ja tuoreinta tietoa viestinnästä

Kouluttajamme ovat huippu palautetta saaneita, arvostettuja asiantuntijoita – Suomen viestintäosaamisen kärkinimiä! Oppimisajattelussamme korostuvat käytännönläheisyys, toiminnallisuus ja vuorovaikutteisuus.

Yhdistämme viestintäkoulutuksissamme uusimman tiedon sekä parhaat oppimisen käytännöt. Suosimme vuorovaikutteisia menetelmiä, joissa harjoitukset, palaute ja keskustelu ovat keskeisiä. Hoidamme myös koulutusten käytännön valmistelut.

Annamme käyttöösi vuosien kokemuksemme koulutuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Kokeneena viestintäkoulutuksien kouluttajana tiedämme myös, kuinka tärkeää tehokkaalle oppimiselle on motivoitunut, iloinen ja innostunut ilmapiiri.

Rohkeutta ja varmuutta viestintään viestintäkoulutuksista

Viestintäkoulutuksiemme tarjonta on laaja ja monipuolinen. Poimi viestintäkoulutustarjonnastamme parhaiten itsellesi sopivat palat. Tai kehitä työyhteisösi iskukykyä räätälöidyillä viestintävalmennuksillamme. Valinnanvaraa on.

Tutustu viestintäkoulutuksiimme, ilmoittaudu mukaan tai pyydä ehdotuksemme ja onnistu!

>> Ota meihin yhteyttä!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje