search login
Koulutukset ja valmennukset
Teroita kynäsi ja karaise kurkkusi. Monipuolisissa viestintäkoulutuksissa opit käänteentekevät viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Viestintäkoulutus – varma sijoitus – ei koskaan enää jauhoja suussa!

Osaamisen ja ammattitaidon kehittäminen on sijoitus, joka tuottaa aina. Osaamissalkkua kannattaa kuitenkin kartuttaa jatkuvasti ja täydentää sitä uudella osaamisella. Koulutustarjonnastamme löydät runsaasti erilaisia viestintäkoulutuksia sijoitussuunnitelmaasi kehititpä sitten itseäsi, tiimiäsi tai työyhteisöäsi. Poimi sopivimmat ja varaa paikkasi hyvissä ajoin tai pyydä ehdotuksemme räätälöidyistä ratkaisuista.

Viestintäkoulutus luo sinulle ja yrityksellesi kilpailuetua

Viestintäkoulutus auttaa sinua ja organisaatiotasi kehittymään alasi huipuksi! Olitpa sitten esimerkiksi viestinnän tai markkinoinnin ammattilainen, johtaja, esimies, HR, assistentti tai asiantuntija – meiltä löydät ratkaisut koko henkilöstön viestintäosaamisen kehittämiseen. Kun sekä asiantuntijat että koko organisaatio viestii selkeästi, niin kaikki hyötyvät.

Millaisia viestintäkoulutuksia on tarjolla?

Halusitpa sitten esimerkiksi kehittyä viestijänä, kirjoittajana tai esiintyjänä, kehittää organisaatiosi digitaalista viestintää, valmentautua kriisien varalta tai kun kaipaat apua viestintästrategian tai some-strategian tekoon, meidän monipuolisesta viestintäkoulutustarjonnasta löydät varmasti sopivan ratkaisun.

Avoimet viestintäkoulutukset, jotka löydät koulutuskalenteristamme aikataulutettuina, ovat erinomaisia suvantoja pysähtyä kehittämään omaa ja organisaation osaamista. Päivität tietojasi, verkostoidut, vertailet oman talosi käytäntöjä ja teet omaan työhön liittyviä harjoitustöitä asiantuntijoiden tuella. Pidempi kestoisten koulutuksien aikana tehdään omaan organisaatioon ja työtehtäviin liittyvä projektityö, jota ohjaa alan asiantuntija koko koulutuksen ajan. Saat siis heti tehokkaita välineitä kehittää omaa, tiimin ja organisaation viestintää. Avoimien viestintäkoulutuksien kesto voi vaihdella puolen päivän täsmäiskuista pitkäjänteisiin kehitysohjelmiin.

Vuosien kokemuksen ansiosta voimme tarjota vaihtoehtoisia räätälöityjä malleja, organisaatiokohtaisesti toteutettuja viestintäkoulutuksia, jotka toimivat, olipa organisaatiosi yritys, järjestö tai julkisen sektorin yhteisö. Räätälöidyt viestintäkoulutukset suunnitellaan ja hiotaan aina aktiivisessa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Myös näiden kesto voi vaihdella puolen päivän täsmäiskusta pitkäjänteisiin kehitysohjelmiin.

Jos et siis löydä koulutuskalenteristamme sinun tai organisaatiosi tarpeisiisi sopivaa viestintäkoulutusta, ota yhteyttä meihin. Räätälöimme juuri sinun ja organisaatiosi haasteisiin sopivan viestintäkoulutuksen.

Kovaa käytäntöä ja tuoreinta tietoa viestinnästä

Kouluttajamme ovat arvostettuja asiantuntijoita, Suomen viestintäosaamisen kärkinimiä ja he saavat erittäin hyvää palautetta. Kokeneilla kouluttajillamme on käytössään uusin tieto ja parhaat käytännöt. Oppimisajattelussamme korostuvat käytännönläheisyys, toiminnallisuus ja vuorovaikutteisuus.

Yhdistämme viestintäkoulutuksissamme uusimman tiedon ja parhaat oppimisen käytännöt. Suosimme vuorovaikutteisia menetelmiä, joissa harjoitukset, palaute ja keskustelu ovat keskeisiä. Hoidamme myös koulutusten käytännön valmistelut.

Annamme käyttöösi vuosien kokemuksemme koulutuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Kokeneena viestintäkoulutuksien kouluttajana tiedämme myös, kuinka tärkeää tehokkaalle oppimiselle on motivoitunut, iloinen ja innostunut ilmapiiri.

Rohkeutta ja varmuutta viestintään viestintäkoulutuksista

Viestintäkoulutuksiemme tarjonta on laaja ja monipuolinen. Poimi viestintäkoulutustarjonnastamme parhaiten itsellesi sopivat palat. Tai kehitä työyhteisösi iskukykyä räätälöidyillä viestintävalmennuksillamme. Valinnanvaraa on.

Tutustu viestintäkoulutuksiimme, ilmoittaudu mukaan tai pyydä ehdotuksemme ja onnistu!
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje