Korpiola Lilly

Lilly Korpiola

Mediastrategi, tutkija, tietokirjailija, johtamisen & viestinnän valmentaja, organisaatiokulttuurin kehittäjä

Lilly Korpiola on kokenut mediastrategi sekä johtamisen ja viestinnän valmentaja. Korpiolan erikoisosaamista ovat mm. digitalisaatio, kriisiviestintä, muutosjohtaminen, strateginen viestintä ja johtamisviestintä. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus organisaatioiden ja organisaatiokulttuurin strategisesta kehittämisestä. Valmentajana ja kehittäjänä Korpiola saa kiitosta uusimman tutkimustiedon ja käytännön kokemuksen yhdistämisestä sekä osallistavasta otteestaan. Korpiola on ollut kehittämässä usean suomalaisen julkisorganisaation ja viranomaisen turvallisuus- ja kriisiviestintää sekä viestintästrategiaa.

Korpiola on kirjoittanut useita tietokirjoja: Kriisiviestintä digitaalisessa julkisuudessa (2011 Infor‐kustannus), Arabikevät (2012 Avain‐kustannus, yhdessä toimittaja Hanna Nikkasen kanssa), Lähi-itä Arabikevään jälkeen – arjen ja apokalypsin välissä (2017 Tammi, yhdessä Sanna Raita-ahon kanssa) sekä Korona ja digitaalinen riskiyhteiskunta (2021 Tammi, yhdessä Petro Poutasen kanssa).

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.