Minna Järvinen

Työnohjaaja, improvisaationäyttelijä

Improvisaationäyttelijän roolissa toimii työnohjaaja Minna Järvinen. Minna on harrastanut useita vuosia improvisaatioteatteria intohimoisesti. Työnohjaajana Minnaa ohjaa yhteisödynaaminen viitekehys. Sen avulla pyritään kasvattamaan yhteisöllisyyttä ja löytämään yhteisöä yhteen liimaavia tekijöitä perustehtävän, rakenteiden, tunnemaailman ja johtamisen tukemisen kautta.

Minnalla on kaupallisen koulutuksen lisäksi yli 20 vuoden kokemus liiketoimintaosaamista vaativissa, vastuullisissa tiimien ja myynnin johtamisen tehtävissä. Minna työskentelee edelleen muutosjohtamiseen painottuvassa myyntipäällikön tehtävässä.

Minnan vahvuuksia ovat kokonaisuuksien hahmottaminen, fokusointi ja vuorovaikutteisen ilmapiirin rakentaminen. Hänen missionsa on tukea ja kannustaa ihmisiä löytämään oma piilossa oleva potentiaalinsa. Siinä häntä tukevat rauhallisuus ja turvallinen, hyväksyvä läsnäolo. Improvisaatioteatterista hän on saanut uusia taitoja ja uutta näkökulmaa vuorovaikutusta tukemaan.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.