Yleiset

Uusi mifiläinen: Reija Hemmoranta valmennusvastaavaksi MIF Tutkinnot -tiimiin

Julkaistu 17.11.2023
uusi mifiläinen

”Olen Reija Hemmoranta ja aloitin valmennusvastaavan roolissa MIF Tutkinnot -tiimissä 13.11.2023. Työskentelen Oulussa ja toimin projektipäälliköiden työparina koulutuksiin liittyvissä käytännön järjestelyissä.

Minulla on pitkä työkokemus pientaloalalta monipuolisista tehtävistä lähinnä myynnin ja markkinoinnin parissa. Viimeisimmässä roolissani olen toiminut markkinointikoordinaattorina. Mieluisimpia työtehtäviäni ovat olleet erilaiset taittotyöt InDesignilla, tekstinkäsittelyt sekä talomallistoprojektit

Koulutusala on minulle uusi ja voisinkin sanoa, että olen lähtenyt tässä roolissani liikkeelle nollasta. Olen erittäin otettu siitä, että ihmiset MIFillä ovat ottaneet minut hyvin lämpimästi vastaan. Uudessa tehtävässäni toivon pääseväni tekemään monenlaista!”

Tervetuloa taloon, Reija!

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.