Hermanni Harju

Hermanni Harju

KTM, johtamisen ja vuorovaikutuksen kehittäjä, työnohjaaja

Hermanni Harjulla on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisen parissa työskentelystä. Nykyään hän toimii johtamisen ja vuorovaikutuksen kehittäjänä, sekä johdon ja esihenkilöiden työnohjaajana. Hänen työuralleen on mahtunut erilaisia rooleja mm. muutosvalmentajasta esihenkilöksi ja johtajuuden kehittäjäksi sekä yritysmaailmasta poikkeava tehtävä rauhanturvaajana. Hermannin näkemyksien taustalla yhdistyvät rikkaat käytännön kokemukset johtamistyöstä sekä kattava teorian tutkiminen.

Valmentava johtaminen, palautetaidot, vaatiminen ja puuttuminen, muutosjohtaminen, itsensä johtaminen ja yhteisöohjautuvuus ovat Hermannin valmennuksille, koulutuksille ja luennoille tyypillisiä teemoja. Lisäksi Hermanni opastaa asiakkaitaan hyödyntämään tekoälyä johtamisen kehittämisessä.

Valmentajana ja kouluttajana Hermanni innostaa ihmiset osallistumaan ja oivaltamaan. Esiintyjänä hänen on todettu olevan erittäin selkeä ja sopivan jämäkkä, unohtamatta hyvin ajoitettua huumoria. Hermannille ominaiset ydinvahvuudet rauhallisuus, kuuntelu ja taito kysyä oivalluttavia kysymyksiä tuovat keskustelukumppaneille merkittävää lisäarvoa niin valmennuksissa kuin työnohjauksissakin.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.