Tarja Seppänen

Tarja Seppänen

Johtamisen ja työyhteisöjen valmentaja, FM, johdon työnohjaaja, Professional Certified Coach (ICF)

Tarjan saamassa asiakaspalautteessa toistuu sanat konkreettinen, käytännönläheinen, innostava ja läsnäoleva. Tarja haluaa olla tukena jatkuvien muutosten keskellä, ja auttaa asiakkaita kehittymään valmentavina johtajina ja oppimisen mahdollistajina, sekä auttaa työyhteisöjä toimivan yhteistyön rakentamisesssa.

Tarjalla on yhteensä noin 15 vuoden kokemus koulutus-/valmennusalalta ja henkilöstön kehittämisestä eri tehtävissä: valmentajana, työnohjaajana, coachina, perehdyttäjänä, työnopettajana, johtajana ja henkilöstön kehittämisohjelmien organisoijana. Hän on työskennellyt johtotehtävissä sekä osaamisen kehittämispalveluita että HR-järjestelmiä tarjoavissa organisaatioissa. Tarjalla on yli 10 vuoden kokemus johtamisesta: lähijohtajana, keskijohdossa että johtoryhmässä. Hän on johtanut niin liiketoimintayksiköitä, maantieteelliseti hajallaan työskenteleviä virtuaalitiimejä kuin asiantuntijaverkostoja.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.