Learning Ambassador ja valmentaja

Reidar Wasenius

Reidar Wasenius on Suomen eturivin kouluttajia sekä kasvokkain että digitaalisten välineiden kautta tapahtuvan viestinnän alueilla. Hänellä on 35 vuoden ajalta kokemusta journalistisesta, pedagogisesta sekä kaupallisesta vaikuttamisesta, kuten myynnistä. Kaikkia on yhdistänyt ihmisten auttaminen niin, että he ymmärtävät uusimpia viestintä- ja tietotekniikan ratkaisuja ja oppivat hyödyntämään niitä arjessaan. Reidarin monipuolinen tausta sekä pienyrittäjien että kansainvälisten suuryritysten parissa on antanut hänelle vahvaa osaamista liiketoiminnan kehittämisestä, jonka ansiosta osallistujat saavat aina heitä parhaiten palvelevaa koulutusta.

Reidar avaa monimutkaisetkin tekniset ja psykologiset aiheet selkeän sujuvasti ja innostavasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hänen suosituimpia osaamisalueitaan ovat viime vuosina olleet tuloksekas vuorovaikuttaminen kasvokkain, digitaalisten välineiden tehokas hyödyntäminen ja ihmisenä pärjääminen digitaalisaation puristuksessa.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Puh. 0400 432 100

Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje