Tuloksellinen johtaminen, Vahvistava henkilöstötyö

Johtamisen täydennyskoulutus työnohjaajille

Täydennyskoulutuksessa saat työnohjauksen näkökulmasta kattavan kuvan tämän päivän ja tulevaisuuden johtamisesta. Koulutus antaa teoreettista taitoa tiedostaa onnistuvaa johtamista edistäviä ja ehkäiseviä tekijöitä organisaatiossa ja käytännön välineitä johtamisen kehittämiseen työnohjaajana.

Kohderyhmä

Johtamisen täydennyskoulutus työnohjaajille on tarkoitettu työnohjaajakoulutuksen suorittaneille henkilöille, jotka haluavat syventää teoreettista ja käytännön osaamistaan työnohjaamisesta johtamisen näkökulmasta. Lähtötasona koulutukseen hakijalla tulee olla suoritettuna Suomen työnohjaajat ry:n (STOry) hyväksymä vähintään 60 op:n työnohjaajakoulutus.

Sisältö

Keskeisenä teemana koulutuksessa on johtaminen ja johtajuus. Johtajuutta tarkastellaan kauttaaltaan läpi organisaation sen kaikilla tasoilla. Täydennyskoulutuksessa käsiteltävät teemat liittyvät muun muassa strategiseen johtamiseen, yhteisön johtamiseen, muutoksen johtamista edistäviin ja estäviin tekijöihin, itsensä johtamiseen ja yksilöiden erilaisuuden johtamiseen. Koulutuksen rakennetta ja sisältöä on suunniteltu yhteistyössä Johdon työnohjaajat ry:n kanssa. Johdon työnohjaajat ry:n jäsenyyttä voit hakea, kun sinulla on johtamis- ja johtajuuspainotteisten työnohjausopintojen lisäksi vähintään 3 vuotta  johtamiskokemusta.

Koulutuksen kesto on 10 kuukautta ja laajuus 25 opintopistettä. Koulutus sisältää 12 koulutuspäivää, jotka toteutetaan 6 jaksossa. Koulutus sisältää johtamisen teoriaa ja käytännön harjoittelua, joka koostuu työnohjausharjoittelusta, koulutustyönohjauksesta, vertaisryhmätyöskentelystä ja kirjallisuustehtävistä. Lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu lopputyö (5 op). Toteutamme koulutuksessa dialogisuuteen perustuvaa kokemuksellista oppimista. Kouluttajina toimivat JTO:n/MIFin koulutetut työnohjaajat ja asiantuntijat.

 

Jaksojen keskeinen sisältö:

1. jakso: Koulutuksen kokonaiskuva ja tavoitteet sekä Johtaminen ja johtajuus organisaatiossa

2. jakso: Strateginen johtaminen sekä Tulevaisuuden johtaminen

3. jakso: Johtaminen yhteisöllisenä toimintana sekä Johtamista edistävät ja ehkäisevät yhteisölliset tekijät

4. jakso: Muutoksessa johtaminen ja ohjaaminen, Muutoksessa johtamisen ja ohjaamisen menetelmät sekä Muutosta edistävät ja ehkäiset tekijät

5. jakso: Johtaminen ja yksilödynamiikka, Yksilöiden ja erilaisuuden johtaminen sekä Itsensä johtaminen

6. jakso: Koulutuksen päätösseminaari

Hinta 3750 € (+ alv 24%)

Hinta sisältää lähioppimisjaksojen luennot ja niihin liittyvän koulutusmateriaalin, sähköisen verkko-oppimisalustan sekä ruokailut lähijaksojen aikana.

Opiskelijat huolehtivat itse työnohjausharjoittelun työnohjaajan (toton) kustannuksista.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Näin perustelet koulutuksen pomollesi – muista nämä 4 asiaa kun perustelet koulutusinvestointia

Arvokas asiantuntijuus   Elämme yhteiskunnassa ja ympäristöissä, jossa elinikäisen oppimisen tarve on tunnistettu ja tunnustettu tosiasia. Ei ole kuitenkaan itsestään selvää, että oppimista tukeva koulutus ja kehittyminen ...

Johdon työnohjaaja on johtajan luottokumppani

Blogi   ’Teenkö tuloksen kannalta varmasti oikeita asioita?’ ’Aikani ei riitä – keskitynkö oleelliseen, osaanko priorisoida oikein?’ ’Teenkö asiat parhaalla mahdollisella tavalla ja niin, että alaisteni ...