Koulutukset ja valmennukset
Monet työelämässä tarvittavista passeista, korteista ja sertifikaateista ovat lakisääteisiä. Näillä osoitetaan ammatissa tarvittava osaaminen ja parannetaan työturvallisuutta.

Pätevyyskurssit

Järjestämme yhteistyössä Kiwa Inspectan kanssa työelämän osaamis- ja ammattipätevyyskursseja. Kiwa Inspecta on maailman suurimpiin kuuluva tarkastus-, testaus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys.

Pätevyyskurssit voit suorittaa nyt verkossa kustannustehokkaasti ja joustavasti. Verkkototeutukset sisältävät koulutuksen ohella välitenttejä ja loppukokeita, joilla osoitat vaadittavien pätevyyksien hallintaa. Tutustu tarkemmin kattavaan pätevyyskurssitarjontaamme!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje