Koulutukset ja valmennukset
Työelämän tarvitsemat pätevyyskortit – löydä itsellesi sopivat luvanvaraiset osaamis- ja ammattipätevyyskurssit työsuojelusta aina turvalliseen lääkehoitoon ja ensiaputaitoihin asti.

Pätevyyskurssit

Tarjoamme sinulle työelämän osaamis- ja ammattipätevyyskursseja itseopiskeltavina verkkokursseina ja etäkoulutuksina. Koulutustemme avulla pystyt osoittamaan omassa ammatissasi tarvittavan osaamisen ja vaadittavan pätevyyden hallinnan.

Saat verkkokursseistamme täysin vastaavat pätevyydet kuin perinteisistä koulutuksista. Verkkokursseilla osoitat osaamisesi välitenteillä ja loppukokeilla. Ammattitaitoiset kouluttajamme ja kumppanimme takaavat sinulle aina laadukkaan koulutuskokemuksen etäkoulutuksissamme. Valitse itsellesi sopivin tapa opiskella ja tule kouluttautumaan kanssamme!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje